2777
2789
عووو اگه همیشه همینجوری بوده بهتر کات کردی ، آدم سمی بی شخصیت  چقدر بدم اومد  چجوری تحمل ...

نمیدونم جالب اینجاست که خودش اولین پسریه که باهاشم ولی برگشته میگه من نشد با یکی دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تعریف میکردی خودت

بابا همیشه میخواد حرف حرف خودشه باشه رفتاراش دیکتاتوریه وحشتناک امروز گیر داده بود باید اینطوری باشی تو باید عوض بشی منم گفتم هیچوقت اینکارو نمیکنم 

الان بخاطر تو عوض بشم پس فردا باز یچیز دیگه رو باید تغییر بدم منم همچین دختری نیستم 

اون کوتاه نمیومد منم عصبی شدم گفتم تمومش کنیم 

عووو اگه همیشه همینجوری بوده بهتر کات کردی ، آدم سمی بی شخصیت  چقدر بدم اومد  چجوری تحمل ...

همیشه هم وقتی بحث میشه بهم میگه تو روانی ای 😐عاشق جنگ روانیه 

خیلی چیزا هست که منم میتونم بگم بهش اذیتش کنم ولی اصلا دلم نمیاد قلبشو بشکنم 

تو منطقیومودبی اون برعکس دو روز دیگم میگه حرف حرفه خودمه هیچ حقی بهت نمیده نمیشینه هیچ مشکلیو ریشه ای حل کنه فقط دادو بیدادو شلوغ کردنو توهین بلده 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
داره بهت توهین می‌کنه و میگه یعنی من هر رفتاری کنم دلت با منه

تازه اینا خوباش بود 

تا وقتی همه چی خوبه رفتارش خوبه همش عزیزکم و جانکم میکنه ولی وقتی ناراحتم برای یبار حتی یبارم از دلم در نیاورده همیشه خودم برمیگردم اما من وقتی میبینم اون یکم حالش خوب نیست اذیته کلی نازشو میکشم ببینم چشه چرا ناراحته 

همیشه هم وقتی بحث میشه بهم میگه تو روانی ای 😐عاشق جنگ روانیه  خیلی چیزا هست که منم میتونم بگم ...

عزیزم شما هرچی توهین میشنوی ازش از قلب مهربون خودته 

این ادم ارزش شمارو نداره وقتی انقدر با اخلاق و مهربونی 

اینجور آدما باید با چهارتا مثل خودشون دوست بشن تا به غلط کردن بیفتن 

بیشعور تازه داره از احساساتت سو استفاده میکنه میگه میدونم داری گریه میکنی 😐

تو منطقیومودبی اون برعکس دو روز دیگم میگه حرف حرفه خودمه هیچ حقی بهت نمیده نمیشینه هیچ مشکلیو ریشه ا ...

میشه گفت یجورایی رفتارش ریشه توی بچگیش داره باباش اینطوری بوده و حتی بدتر و وحشتناک تر تا جایی که میتونه کنترل میکنه من دیدمش ولی خب از یه جایی به بعد نمیتونه 

تازه اینا خوباش بود  تا وقتی همه چی خوبه رفتارش خوبه همش عزیزکم و جانکم میکنه ولی وقتی ناراحتم ...

این رفتارش عقده اییت میکنه دیوونه میشی 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم