2777
2789
کاش میتونستم بهت بگم چقدر حالم بده شاید درکم میکردی😔

عزیزم دلیل حال بدت چیه مشکلی هست که نمیتونی به کسی بگی؟

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

عزیزم دلیل حال بدت چیه مشکلی هست که نمیتونی به کسی بگی؟

هم حال جسمی ام هم حال روحیم خوب نیست

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم حال جسمی ام هم حال روحیم خوب نیست

خب این مورد دلیل خوبی برای جدایی نیست حالا ک عشقت کنارته دلت بهش گرمه تصور کن نباشه ی دردم ب دردت اضافه میشه اونوخ بهتره؟هر مشکلی راحلی داره عزیم کسی بی مشکل نیس سعی کن حلش کنی عقب کشیدن راهش نیست

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

خب این مورد دلیل خوبی برای جدایی نیست حالا ک عشقت کنارته دلت بهش گرمه تصور کن نباشه ی دردم ب دردت اض ...

مشکلم اینه که نمیتونم حلش کنم و چون ضعیفم نمیتونم زندگی کنم

نبودنش عذابم میده بودنشم من عذابش میدم گناه داره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
قوی باش  اول روحیه بعد درمان نتیجه بخش  مادرشوهر منم همه جا می‌گفت نازام  بیخیال&n ...

شما الان بچه دارین؟

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
مشکلم اینه که نمیتونم حلش کنم و چون ضعیفم نمیتونم زندگی کنم  نبودنش عذابم میده بودنشم من عذابش ...

عزیزم چنتا از تاپیکاتو خوندم الان با اشک تایپ میکنم ایشالا خدا ب قلبت ارامش بده ،دوباره سرحال شی و خوشحال،بهت پیشنهاد میکنم کتاب محدودیت صفر رو بخون و پاکسازی کن ازت خواهش میکنم تسلیم نشو لطفاا 

باردارم   برام دعا کن لکه بینی دارم و استراحت کاملم  ممنونم

آروم باش چیزی نمیشه استرس نداشته باش خدا بخواد ایشالا مادر خوبی میشی 😍😍

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
عزیزم چنتا از تاپیکاتو خوندم الان با اشک تایپ میکنم ایشالا خدا ب قلبت ارامش بده ،دوباره سرحال شی و خ ...

عزیزم ببخشید که ناراحتت کردم حلالم کن

ممنونم از محبتت

یه چیزی بپرسم ازت عکس رنگی از رحمت انداختی؟!

آره عزیزم لوله هام باز هستن مشکلی ندارم

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
آره عزیزم لوله هام باز هستن مشکلی ندارم

نمیدونم دلیلش چیه و اصلا هم حرفی که میزنم علمی نیست ولی خیییییلی اتفاق میوفته خیلی شنیده بودم و واسه یکی از نزدیکامم اتفاق افتاد 

ولی بعد از عکس رنگی خیلیا خود به خود باردار میشن

حتی این بنده خدایی که میگمم لوله هاش باز بود و مشکلی نداشت ولی چند وقت بعد از عکس رنگی فهمید خود ب خود باردار شده

بنظرم از اقدام دست برندار انشاالله شمام معجزه خدارو میبینی

این فامیلمون دیگه پریود نمیشد و گفتن دچار یائسگی زودرس شده و هزاران ازمایش و سونو و عکسو فلان داد گفتن اصلا تخمک نداره و امکان بارداریش صفره

ب طور معجزه اسایی یکدفعه باردار شد

قبل بارداری تو چن تا ازمایشگاه و بیمارستان مختلف رفت گفت شاید ازمایشا اشتباه باشه ولی همه گفتن باردار نمیشه

بعد بارداری مجدد ازمایشارو داد و جواباشون از زمین تا اسمون فرق داشت دکتره همه تعجب میکردن الانم یه پسر ۴ساله داره صحیح و سالم

مامعجزه ی خدارو دیدیم انشاالله شمام به زودی میبینی

نمیدونم دلیلش چیه و اصلا هم حرفی که میزنم علمی نیست ولی خیییییلی اتفاق میوفته خیلی شنیده بودم و واسه ...

ممنونم از دلداریت عزیزم ، ان شاءالله خدا معجزه شو به منم نشون بده ،من اصلا ناامید نیستم ولی گاهی خیلی حالم بده و گریه میکنم اونم بیشتر بخاطر حرف دیگران 

برام دعا کن

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺