2777
2789
عنوان

هفته 15بارداری

251 بازدید | 19 پست

مامانا من هیییییچ علایمی ندارم از اول هم نداشتم فقط یکم سینه هام درد میکرد که اونم خوب شد. الان انگار نه انگار باردارم. همش نکرانم که نکنه چیزیش شده یا زبونم لال قلبش ایستاده! توی چهارده هفته رفتم بهداشت به اصرار خودم دستکاه گذاشت اما صدای قلبشو نشنید از اولشم گفت دستکاهمون خیلی قدیمیه و اکه نشنیدم نترسی. همش میگفت دستگاه خرابه اما خوب حس بدی گرفتم. ارزوم بود منم مث بقیه یکم حالت تهوع داشتم که خیالم راحت میشد.هیچ هیچ   کیا مث من بودن و شرایط نی نی نرمال بوده؟ یازده هفته و پنج روز هم ان تی دادم که همه چیز خوب بود اما فکرای لعنتی ولم نمیکنن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتن تهوع و علاىم هییییییچ ربطی به سلامت جنین نداره 

اون دستگاه ها هم که قلب جنین رو میشنون از بیست هفته به بعد اونم با سختی کاربرد دارن 

بیخود هم نگران نباش 

بچه سالم سالمه 

از بارداری بدون مشکلاتت لذت ببر 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

استرس پدرتو در آورده. تو اولین فرصت برو سونو بده و خودتو آروم کن

حالا جالبه بدونی از اولش بخودم قول دادم سر این یکی ریلکس باشم و واقعا هم بودم چون شاغلم و ذهنم درگیر بود. حالا چند روزه تو خونه ام وسواس شدم چرا شبیه باردارا نیستم چرا سبکم چرا...

منم مث تو بودم حالا یکم بهتر شدم اگه میتونی دستگاه قلب خونگی بخر یکم اروم تر میشی

گرونه؟ یعنی توهم این فکرا به سرت میزد؟ هیچ علایمی نداشتی؟ میدونی من سر بچه اولمم حتی یکبار تهوع و اینا نداشتم اما چون کمی دلدرد و مخصوصا کمردرد داشتم زیاد فکرم مث الان منحرف نمیشد. سراین یکی همینام ندارم  

داشتن تهوع و علاىم هییییییچ ربطی به سلامت جنین نداره  اون دستگاه ها هم که قلب جنین رو میشنون ا ...

مرسی از دلداریت عزیزم. اره ای کاش هرگز به مامای بهداشت اصرار نمیکردم که برام امتحان کنه. باید یحوری تحمل کنم تا آخر ماه که انومالی برم

مرسی از دلداریت عزیزم. اره ای کاش هرگز به مامای بهداشت اصرار نمیکردم که برام امتحان کنه. باید یحوری ...

تا وقتی حرکاتش رو حس نکردی این استرس ها باهات هست 

کامل درکت میکنم 

ولی هردفعه نگران شدی بگو این بچه رو خدا بهم داده پس خودشم نگهش میداره 

و توکل کن به خودش 

مطمئن باش بچه ات سالمه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

هیچیش نیست توکل کن بخدا،۳هفته دیگه انومالی داری اگه نمیتونی صبر کنی یکشنبه برو یه مرکز سونوگرافی ،سو ...

ببینم میتونم تحمل کنم که نرم. چون بخودم قول دادم الکی نرم سونو و پی وسواسی. شما مث من نبودی بدون هیچ علایم انگار که مث قبل بارداریت باشی؟

گرونه؟ یعنی توهم این فکرا به سرت میزد؟ هیچ علایمی نداشتی؟ میدونی من سر بچه اولمم حتی یکبار تهوع و ای ...

۳ تومن خریدم وقتی یازده هفته بودم

علایم داشتم چون خیلی سخت و بعد چندین سال باردار شدم از همچی میترسیدم اونزمانم همه تو سایت از شانس من اخبار منفی میزاشتن اضطرابم زیاد شده بود

تو بنده برگزیده خدایی قدر نمیدونی   ببین استرس هات تا حدی طبیعیه ها ولی بسپارش به اون بالاسری ...

نه باور کن اینحوریشم یه داستانه.فقط وقتی میرم سونو و خیالم راحت میشه خوبه☺️توکل بخدا حق باتوئه