چند روزه تخمدان راستم خیلی درد میکنه حتی معذرت میخوام موقع نزدیکی اذیت میشم بخاطر دردش
علتش چیه؟
جلوگیری هم ندارم
حس میکنم بزرگ شده بیش از حد و اذیتم
حاملگی خارج رحمه یا بارداری یا کیست ؟!
فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊 عطیه سادات شیطون دختر گلیمه🥰🧡💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یدونه بچه دو ساله هم دارم ولی کاش باردار باشم ، نه چیز دیگه😞
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
منم pco هستم. یعنی چی ؟دکترم گف ریزش موهام به خاطر. همینه منم مثل شمام
آره گل منم ریزش مو دارم
اعصاب و روانم بهم ریخته
1
5
10
15
20
25
30
35
40