2777
2789
عنوان

Pco و حاملگی خارج رحمی(درد تخمدان)

86 بازدید | 4 پست

سلام

به تازگی فهمیدم بخاطر عوارض بیهوشیpcoشدم

چند روزه تخمدان راستم خیلی درد می‌کنه حتی معذرت می‌خوام موقع نزدیکی اذیت میشم بخاطر دردش

علتش چیه؟

جلوگیری هم ندارم

حس میکنم بزرگ شده بیش از حد و اذیتم 

حاملگی خارج رحمه یا بارداری یا کیست ؟!

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

انشاءالله بارداری باشه🥰

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله بارداری باشه🥰

مرسی عزیزم🥺♥️ 

یدونه بچه دو ساله هم دارم ولی کاش باردار باشم ، نه چیز دیگه😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

منم pco هستم. یعنی چی ؟دکترم گف ریزش موهام به خاطر. همینه  منم مثل شمام

آره گل منم ریزش مو دارم 

اعصاب و روانم بهم ریخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40