2777
2789
عنوان

ویارم و شوهر بیچارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 59 پست
بهش میگیم جوجه خوش قدم😂چون بعد چهار سال انتظار تقریبا بعد اینکه این پرنده ب دنیا اومد من بدون دکتر ...

شکر خدا پس خیلی مهربون باشین باهم 😄😄❤❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
شکر خدا پس خیلی مهربون باشین باهم 😄😄❤❤

♥️😂😂😂امیدوارم بتونم تلاش خودمو میکنم😂✋

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نیت چیه اسی بچه چندمته

بچه اولمه

ان تی احتمال دختر داده ولی گفت قطعی نیست

هنوز تعیین جنسیت نرفتم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
طوطیاا خیلی حساسن اکه وابسته به صاحبش پراشو میکنه افسردکی میگیره مریض میشهه

ای وای واقعا ؟ نميدونستم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
طوطو بیچاره تو اتاق افسرده میشه. اونم همین قدر اذیت میشه. تازه اون اختیار زیادی نداره... گوناه ...

🥲🥲🥲من خیلی دوسش میداشتم الان وضعیت خوبی ندارم

شوهرم خیلی هواشو داره وقتی هست

فقط ساعتایی ک تنهام تو اتاق میزارمش

ولی دیگه سعی میکنم حساس نشم🥲هرچند فک کنم جواب نمیده چون ویار دست خود ادم نیس

🥲🥲🥲من خیلی دوسش میداشتم الان وضعیت خوبی ندارم شوهرم خیلی هواشو داره وقتی هست فقط ساعتایی ک تنها ...

درک می‌کنم.

ولی لطفا بذار بمونه از شما جدا بشه مریض میشه⁦❤️⁩

ان‌شاءالله شما هم زودتر حالتون روبه راه بشه با نی‌نی خوشگل و سلامت

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

درک می‌کنم. ولی لطفا بذار بمونه از شما جدا بشه مریض میشه⁦❤️⁩ ان‌شاءالله شما هم زودتر حالتون روبه ر ...

ممنون ک اینقده مهربونی ک حس میکنم طوطیمون داره باهام حرف میزنه از زبون شما🥲♥️چشم عزیزم

ممنون از دعای قشنگت انشالله

ممنون ک اینقده مهربونی ک حس میکنم طوطیمون داره باهام حرف میزنه از زبون شما🥲♥️چشم عزیزم ممنون از دع ...

شما هم معلومه خانواده با عشقی هستید.

آدم لذت می‌بره کم پیدا میشه همچین خانواده‌هایی.

از خوندن تاپیک حس خوبی بهم دست داد که همچین زندگیای قشنگی هم وجود داره.

ماشاالله خدا حفظتون کنه.

همیشه پایدار باشید.

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

شما هم معلومه خانواده با عشقی هستید. آدم لذت می‌بره کم پیدا میشه همچین خانواده‌هایی. از خوندن تاپی ...

ممنون از نگاه اینقدر قشنگت عزیزدلم

ممنون ک اینقد حس خوب تزریق کردین♥️♥️بهترینا سر راهتون انشالله♥️♥️♥️