2777
2789
عنوان

بچه هااا بیاید ی سوال دارم

108 بازدید | 9 پست

سلام سلام

راستش من دوساله موهامو کراتین میکنم خسته شدم از کراتین کردن🤧 موهامم فر نیس ولی وقتی از ریشه در میاد موج بدی داره قبلنا اتو میکشیدم زود زود حالت میگرفت خودتون بهتر میدونید جدا از هزینه زیاد کراتین ضرر هم داره کلی وقت هم میبره

میخواستم نظر شمارو بدونم که چیکار کنم؟؟راستش موهای خودم حالتشو دوس ندارم 

کاشکی به جای کراتین ی شامپو یا روغن یا هرچیزی بود که به مو میزدیم حداقل ۵۰ درصد مورو صاف میکرد ی صافی معقول میداد🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم کننده بزم برو داروخانه محصول زیاد دارن وای کراتین نکن سعی کن موهاتوو دوس داشته باشی آخه تا آخر ع ...

شما محصولی رو میشناسی عزیزم؟

فکر خوبیه از متصدی دازو خونه بپرسم 

اره عزیزم خیلی وقته همش حسرت موی صاف بقیه میخورم اخه جلوی موهام فر و موج بدی داره ی وضعیه و موهای لخت خیلی بهم میاد بخاطر همین جدیدا دنبال ی راه بی دردسر و اسونم

منم کراتین دارم ولی ریشش بقول تو فر نیست،ولی خب یه روز درمیون حموم که میرم،ماسک بعد حموم میزنم وسشوا ...

احتمالا فری موی شما درحد موی من نیس🤦🏻‍♀️

واقعا برام سخته این بو گاز جدا از اون ریزشی که به مرور میاره تحمل کنم با اینکه جای خوبی میرم ولی سخته😑

شما محصولی رو میشناسی عزیزم؟ فکر خوبیه از متصدی دازو خونه بپرسم  اره عزیزم خیلی وقته همش حسرت ...

عزیزم برو داروخانه یا دکتر پوست و مو اول تحقیق کن بزن گوگل کلی محصول میاد من خودم موهام لخته لخته دوس داشتم یکم وز باشه یا فر باشه خخخخ.

عطاری ها هم کلی روغن دارن که میتونید بگیرید خییلی خوبن در کل عزیزم من محصول خاصی نمیشناسم فقط نرم کننده میزنم انگار کراتین کردم ولی شما اول تحقیق کن بعد بخر قشنگم

احتمالا فری موی شما درحد موی من نیس🤦🏻‍♀️ واقعا برام سخته این بو گاز جدا از اون ریزشی که به مرور م ...

نه من موهام حالت داره فقط،ولی خب مرتبی کراتین نداشت وسشوار کشسدنش خیلی وقت ازم میگرفت،بخصوص وقتی میخواستم سرکار برم،کلیوقتم سر موهام گرفته نیشد،چون موهامم بلند بود

نه من موهام حالت داره فقط،ولی خب مرتبی کراتین نداشت وسشوار کشسدنش خیلی وقت ازم میگرفت،بخصوص وقتی میخ ...

اهوم🤧 من موهام تا رو شونمه کاشکی بتونم ی چیزی پیدا کنم که فقط ی حالت موج کم بهش بده انتظار لختی ۱۰۰ ندارم🤧🤦🏻‍♀️