2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم اجتماعی شه

168 بازدید | 18 پست

شمایی که بچتون اجتماعیه و اعتماد بنفس بالایی داره چکارایی انجام دادید؟؟ 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه زندانیش نکن ببرش خونه ای فامیلی که بچه ای همسنش دارن 

درسته یه مسئله همینه دوریم از اقوام و یکم حساسم به بچم تو کوچه هم نمی‌ذارم بره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

به نظرم باید دورشون شلوغ باشه بچه خواهرشوهرمن اصلا اجتماعی نبود هیچکس نمیتونست از کنارش رد بشه ولی الان پنجاه روزه باباس فوت کرده اینقدر که مهمون داشتن و دورش شلوغ بوده صددرجه فرق کرده

حالا من از این اذیت میشم که بچم خیلی اجتماعیه

همین امشب مهمونی بودیم بزور آوردمش توی ماشین

میخواست اونجا بمونه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...
به نظرم باید دورشون شلوغ باشه بچه خواهرشوهرمن اصلا اجتماعی نبود هیچکس نمیتونست از کنارش رد بشه ولی ا ...

درسته دورش شلوغ نیست 

درسته یه مسئله همینه دوریم از اقوام و یکم حساسم به بچم تو کوچه هم نمی‌ذارم بره

خوب همین باعث میگه گوشه گیر بشه لطفا برای بچه ات وقت بزار اجتماعی بشه وگرنه بعد ۱۸ سالگی که وارد اجتماع میشه و دانشگاه خیلی مشکل‌دار میشه

حالا من از این اذیت میشم که بچم خیلی اجتماعیه همین امشب مهمونی بودیم بزور آوردمش توی ماشین میخواست ...

خوبه که اجتماعیه 

خوب همین باعث میگه گوشه گیر بشه لطفا برای بچه ات وقت بزار اجتماعی بشه وگرنه بعد ۱۸ سالگی که وارد اجت ...

خودم براش وقت می‌ذارم ولی زیادی حساسم بهش ،اول باید رو خودم کار کنم گمونم

خوبه که اجتماعیه 

هر چیزی به اندازش خوبه

بنظرم بهتره بچت با بچهای فامیل بازی کنه

لازم نیس حتما توی کوچه باشه

میتونی پارک ببری تا با همسناش بازی کنه 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...