راستش سر یه سری مسائل که واقعا من بی تقصیر بودم با خواهرشوهرم قهر بودیم و حدود یک سالی کلا قطع رابطه بودیم.پارسال با وساطت پدر و مادر همسرم تقریبا آشتی کردیم اما خواهرشوهرم اصلا با من حرف نمیزنه در حد سلام و خداحافظ اوایل من خیلی تلاش کردم روابطمونو خوب کنم اما خوب تاثیری نداشت و منم بی محلی رو پیش گرفتم و خیلی هم راضیم.اما امسال برای عید خانواده همسرم و دعوت کردم که بیان خونه ی ما چون همشون واقعا خوبن و به من احترام میذارن فقط اینه کع مشکل داره.حتی شوهرش و بچه هاش هم خوبن و به من احترام میذارن.منم گفتم به خاطر یک نفر من نمیخوام که مهمونی نگیرم چون پیش خودم فکر کردم که کار درستی نیست.تو جمع همه رو دعوت کردم و به ایشون هم نگاه انداختم و دعوت کردم.بعد گفت ببینیم برنامه مون چطوره که باز من گفتم هر طور دوست دارید.حالا از سر شب پشیمون شدم میگم چرا دعوت کردم. پروتر از قبل شده انگار.حالا بیاد اصلا نمیخوام تحویل بگیرمش.من واقعا به احترام بقیه اعضای خانواده همسرم و خود همسرم شام دعوت کردم همه رو.حالا موندم چیکار کنم.باز میگم با احترام خونم نکنم اینکار و نمیدونم.واقعا فصل ها عوض میشه و ذات آدما عوص نمیشه.چقدر بعضیا کینه شترین
ببخشید طولانی شد🙏