2777
2789

هرچی خودت علاقه داری همین 

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدتون برای شغل موقع انتخاب تجربی جی بود ؟  چرا الان یه فکر تغییر رشته هستین؟ مرسی

من با تجربی اوکیم درسمم خوبه فقط به آینده فکر میکنم به کنکور به استرس کنکور و نهایی ها و نمی‌دونم دانشگاه و اینا و تهش رو برای خودم معلوم نمی‌بینم هرچند آدم اگه تلاش کنه موفقه تو هر زمینه ای ولی ترجیح میدم برم هنرستان که حداقل استرس نکشم و آینده معلوم داشته باشم

سلام عزیزم موفق باشی

عزیزم نگاه کن به آینده شغلی اون رشته من به شخصه

دیپلم انسانی دارم و شغل های انسانی همون‌طور که می‌دونی وکالت ، دبیری ، روانشناس و.. هستش

همه این رشته ها ( غیر دبیری که  دانشگاه دولتی میخواد) اشباع شده چون رشته ای مثل وکالت ( حقوق ) که خیلی دهن پر کنه رو شما میتونی غیرانتفاعی بخونی !!! 

اگه به دبیری علاقه داری فقط برو انسانی اگه نه برازش کنار 

چون شغل هاش خیلی بازار کار درست ندارن

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷