2777
2789
عنوان

مفقود شدن شوهرم

3429 بازدید | 116 پست

شش ماهه نیست شده همه فامیلم رفتن با زبون خوش حرف زدیم باز غیب شده دو ماه بعد یه ریش سفید دیگه فرستادیم بحث کردن بعدش پدرم گفته بیاین بشینین حرف بزنین مادرش گفته پسرم نمیخواد دخترتو ببیته میگه حرفیم ندارم بعد چهار سال دوستی بعد عقدمون کلا ادم دیگه ای شد الانم میگن برو وکیل بگیر با ریش سفیدی حل نشد با حرف خوش نفهمیدن با دعوا نفهمیدن قانون بفهمونه که بیاد با دختر یکی بازی کنه بعد عین اسباب بازی بگه نمیخوام یعنی چی اگه مهریمو بزارم اجرا میترسم تا الان هرچی داشته انتقال داده باشه اما خوب گردش حسابش زیاد بود روزی حدودا شصت میلیون اگه البته الان با کارت مادرش کار نکنه نمیدونم اصلا چیکار کنم باهاش خیلی جو گرفتتش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش  دعا گرفتن  که جداتون کنن  لابد  وگرنه انسان عادی  اینجور نمیکنه

یعنی چی؟ چرا اونقد زود قضاوت کردی؟ شاید این خانم روانی باشه مشکلات عصبی داشته باشه، اون بنده خدا فرار کرده؟ متوجهی؟ سر به بیابون گذاشته. الانم مهریه رو میزارن اجرا و دومان طرف رو به باد میده به همین راحتی. بعد خانم می‌ره با یکی دیگه نامزدی می‌کنه اما مرد بخت برگشته...

خانواده پرش کردن؟   با خودش حرف بزن

خانواده که چه عرض کنم یه مادر داره خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه حیف من با اونهمه اعتمادم فک کردم مادرم میشه جای خالی هفده سال نبود مادرمو پر میکنه