2777
2789
عنوان

قبل از خواب راحت کلی ثواب جمع کن😍😍🌼🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 55 پست
فدات شم کاش زودتر بهم می‌گفتین خودم تگتون میکردم عزیزم ❤️  قبول باشه گلم  در پناه صاحب ا ...

خدا نکنه 🌸 .

ممنون 🌱

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون استارتر.فقط جسارتا به کاربر آقا در صفحه اول گفتید خوش اومدی عزیزم .اگر براتون مهمه از این ...

سلام عزیزم

آخ

خیلی ممنون که گفتی 

اصلا حواسم نبود 🤦🏻‍♀️😓

@روباه_خوش_چهره     @ملوسکتونم1     @تنهاترین۲۴

سلام عزیزم عیدتون مبارک انشاالله که سال خیلی خوبی در پناه آقا امام زمان عج داشته باشین💚 عالی بود 😍

برای حاجت روایی شما و استارتر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
سلام عزیزم عیدتون مبارک انشاالله که سال خیلی خوبی در پناه آقا امام زمان عج داشته باشین💚 عالی بود 😍 ...

سلام عزیزم ❤🌼

خوش اومدی

خیلی ممنونم ان شاءالله حاجت روا بشی 🙏🏻🌼

سلام ممنون استارتر.فقط جسارتا به کاربر آقا در صفحه اول گفتید خوش اومدی عزیزم .اگر براتون مهمه از این ...

آدم میدونه کا بر آقا هست یا خانوم؟! واقعن از این به بعد به همه بگید خواهر این بهتره سو تفاوت هم نمیشه🙏

@دخترموزرد     @avaخانومم     @فنچa74     @جان_و_جهانم   ...

سلام افسون جان ❤

شرمنده شما شدم تگ کردین منت گذاشتین 

من لایک خورد پستام الان پیدا کردم تگتونو

ممنونم عزیزم به یادم بودی 😘🌸🌸🌸🌸

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

آدم میدونه کا بر آقا هست یا خانوم؟! واقعن از این به بعد به همه بگید خواهر این بهتره سو تفاوت هم نمیش ...

آره واقعا من اصلا حواسم نبود ایشون آقا هستن وگرنه محتاط تر پاسخ میدادم

آره واقعا من اصلا حواسم نبود ایشون آقا هستن وگرنه محتاط تر پاسخ میدادم

اصلن مهم نیست خواهرم مگه اقا حاجت نداره یا ادم نیست اونم دوست داره ثواب بخره برای خودش وحاجتش مهم اینکه تایپیکت بدرد بخوره🌹