2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجورینن😑😐؟

189 بازدید | 17 پست

فاز اینایی که همش میخوان وانمود کنن تورو یادشون نیست چیه؟ چرا من همش با اینجور ادمایی در ارتباطم🤧

مثلا یکی الان رو مخمه همش میخواد بگه منو یادش نیست از جزئیاتم خبر داره یه چیزایی رو از بقیه پرسیده دربارم و اونام پیش من گفتن ک فلانی درمورد تو پرسیده ولی پیش خودم میزنه زیرش میگه نمیدونن واقعاا؟ نمییدونستم ؟ باز همون سوالایی ک جوابشو میدونه ازم میپرسه 😐 کلا تو هر کاری وانمود میکنه ک چیزی راجبم نمیدونه و من حتی یادشم نیستم 

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:

دوست داره به تو نشون بده که توجهی بهت نداره 

و برعکس ببینه که تو مشتاقی توجه اون و تسبت به خودت ببینی

اگر دنبال پیروز شدن تو این موضوع هستی بهش اهمیت نده جایی حرفش و نزن و حرفی هم بهت زد ازش رد شو بدون اینکه کنجکاو بشی 

تا اینجای کار فقط موجب ارضا شدن ذهن مریضش شدی

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میخواد شخصیتتو بشناسه

یا ممکنه جوری صحبت میکنی که به گفتت شک داره

یا کلا مدلش اینطوریه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
پسر هست ؟ اگه پسر هست الکی وانمود می‌کنه اینجوری تا توجهت رو جلب کنه 

اره پسره خیلی رو مخمه بیشتر ازین حرص میخورم ک فک میکنه انقد خنگم ک نمیفهمم الکی خودشو میزنه ب اون راه 

مثلا صداش بزنم الکی وانمود میکنه ک سرش شلوغه نمیشنوه🤢

یه نمونه اش داریم. وای میدونم ادم چقد حرص میخوره. خبر داره ها. ولی باز بگن میگه اه واقعا کی چطور شده ...

دقیقااا 

اره پسره خیلی رو مخمه بیشتر ازین حرص میخورم ک فک میکنه انقد خنگم ک نمیفهمم الکی خودشو میزنه ب اون را ...

حالا تو یه کاری کن تو هم وانمود کن اصلا برات مهم نیست 

میگه یادم نیست لبخند بزن اهمیت نده اصلا و عادی رفتار کن 

اینجوری تو میری رو مخ اون

شاید میخواد شخصیتتو بشناسه یا ممکنه جوری صحبت میکنی که به گفتت شک داره یا کلا مدلش اینطوریه 

نه خیلی وقته میشناسمش یه جوری همکاره از اولش همینجوری بوده ولی واقعا مشکلیم نداره باهام بعضی موقع ها خیلی خوب میشه  فقط انگار میخواد منو دور کنه انگار ک حالا من چسبیدم بهش 🤢

حالا تو یه کاری کن تو هم وانمود کن اصلا برات مهم نیست  میگه یادم نیست لبخند بزن اهمیت نده اصلا ...

منم همین کارو میکنم دقیقا ولی باز ادامه میده انگار خیلی وقتا پشتم دراومده پشت سرم و برام گفتن ولی اصلا دوس نداره من بفهمم ک بهم توجه میکنه

دوست داره به تو نشون بده که توجهی بهت نداره  و برعکس ببینه که تو مشتاقی توجه اون و تسبت به خود ...

این از روز اولی ک منو شناخته همین رفتارو داشته خیلی وقتام با بقیه گرم میگیره بعد به من نگاه میکنه ببینه واکنشم چیه

منم همین کارو میکنم دقیقا ولی باز ادامه میده انگار خیلی وقتا پشتم دراومده پشت سرم و برام گفتن ولی اص ...

فکر کنم دوستت داره اما روش نمیشه بهت بگه اینجوری رفتار می‌کنه اینجوری با بی تفاوتی میخواد تو رو به دست بیاره احتمالا قبلاً تقریبا مستقیم بهت ابراز علاقه کرد تو فهمیدی اون از تو خوشش میاد اما توجه نکردی بهش الان داره برعکس عمل می‌کنه با بی تفاوتی و یادم نیست ووو .. میخواد توجهت رو جلب کنه از قدیم میگن بی توجهی زیاد خودش یه نوع توجه هست 

این از روز اولی ک منو شناخته همین رفتارو داشته خیلی وقتام با بقیه گرم میگیره بعد به من نگاه میکنه بب ...

اگر به راه قبلیت ادامه بدی خودت صدمه میبینی 

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
فکر کنم دوستت داره اما روش نمیشه بهت بگه اینجوری رفتار می‌کنه اینجوری با بی تفاوتی میخواد تو رو به د ...

اره یه بار ابراز علاقه کرد منم توپیدم بهش ولی قبلشم اینجوری بود بعد اون بدترش کرد 

اگر به راه قبلیت ادامه بدی خودت صدمه میبینی 

کدوم راه تا اینجا ک من فقط میخندم و لبخند میزنم و هیچی برام مهم نبوده