2777
2789

من با یه پسر حدود یه سال تو رابطم و رابطمون لانگه از هم دوریم به اصرار خودش من اومدم ب مامانم گفتم ک با این پسر تو رابطم و بیا رابطمونو فعلا زیر نظر داشته باش تا ب وقتش بیان با خانواده اش

و الان مامانم مخالفت کرده و نمیزاره باهم باشیم بهم زمان داده و گفته تا ده روز خودت جمعش میکنی و قیدشو میزنی یا ب بابات میگم و سیمکارتتو میگیرم 

ولی من و اون خیلی همو دوست داریم وابستم بهش

و الان سه چهار روزه ک همش داره ب مامانم پیام میده و التماس میکنه ک بزار دخترتون باهام باشه من ضرری بهش نمیرسونم فقط دوسش دارم

ولی بازم نظر مامانم همون نه هست میگه تو میتونی انتخاب های بهتری داشته باشی بیخیال این پسر شو

حالا من چیکارکنم بنظرتون مخفیانه باهاش ادامه بدم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالتونه؟

شرايط و موقعيت پسره چطوره؟

مخفيانه كه ميتوني ادامه بدي منتهي بعد از اون كات كردن الكيه مامانت قطعا تمركز بيشتري روي تو داره و بيشتر تحت نظرشي واست سخت ميشه 

و اگر بفهمه بهش كلك زدي ديگه بهت اعتماد نميكنه

به نظرم به عنوان یه چالش برای اون پسر بهش نگاه کن! بگو بیاد مامانتو راضی کنه و یه مدت ازش دور باش تا با دید بهتری به رابطه‌ات نگاه کنی...یه وقت دیدی حق با مامانته و الان هورمونات دارن واسط تصمیم میگیرن

چندسالتونه؟ شرايط و موقعيت پسره چطوره؟ مخفيانه كه ميتوني ادامه بدي منتهي بعد از اون كات كردن الكيه ...

هردو 20

خوبه پیش باباش کار میکنه مغازه دارن

اره خودمم از همینا میترسم ولی خب پسره رو دوسش دارم

همینو بهش گفتم الان چهر روزه ازش دورم دارم دق میکنم

سه هفته به خودت فرصت بده! سرتو گرم کن نهایتا اگه دیدی نمیتونی کنار بیای یه نوبت مشاوره بگیر با مامانت برو! یک نفر سومی باید قضاوت کنه که بی طرف باشه