سلام دوستان اگر کسی آزمون پرورشی رو ثبت نام کرده، من و تعدادی از دوستانم میخوایم منابع کامل آزمون پرورشی رو، که شامل کلیپ تدریس، جزوه و تست هست از موسسه گامی نو تهیه کنیم. اگر شما هم مایل هستید بگین.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
چند خریدین؟ به ما چند میدین؟ همون که لینک کلاس های درسی رو میده و شامل کلیپ تدریس اساتید و جزوه ها ...
اره. فقط سبک زندگی رو دارم.
ناقابله من خودم قیمت اصلی رو خریدم. برای شمام هرچی خودتون بگین ۳۰۰
البته باید ایتا داشته باشین
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اینم برنامه و تست داره تدریس نمیدونم ولی رایگانه هر طور خودت دوست داری من گفتم الکی از جیب ندی پول
من الان یه جزوه رو کپی گرفتم تدریسش این جوریه