2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من برمیگردههه😐😐😐

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من با اینکه خیلی ادم بیخودی هستم و ایده الم نیستم و افسرده هم هستم ولی بازم برمیگردن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نه از جیک و پوکشون خبر دارم این موردم نبوده

خیالت تخت دیروزود داره سوختوسوز نداره پسرا همیشه برمیگردن همیشههههه

وزن اولیه درتاریخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳هشتادونه۸۹kg😔💔.وزن هدف:۷۰kg😍❤️‍🔥.که درطی۵ماه آینده بهش رسیدم😊🩷✨. خرداد سال ۱۴۰۴🥰🍓💕.

من هر کی رو میبنم میگه برگشت برام جای تعجب داشت چرا واسه من برنمیگردن 

چون پسره میخواد دوباره سو  استفاده کنه تو راه استفاده رو بستی می‌دونن قبولشون نمیکنی پس خودشون رو کوچیک نمیکنن 

دیگه نمیدونم چجوری بهت توضیح بدم عزیزم