2777
2789
عنوان

پدرمن تو جوونی....

360 بازدید | 26 پست

خیلی بد اخلاق بود عصبی بود خیلی مغروربود. مهیچوووقت یادم نمیاد جای که میخاستیم بریم با دل خوش رفته باشیم.من ب عنوان یه دختر از پدرم هیچ محبتی ندیدم تو جوونیش. همش دعوا همش کج خلقی.میتونم خیلی راحت بگم من تو بچگیم تا ب این سن رسیدم و قبل ازدواجک خیلی سختی کشیدم تو خانوادم.مادرم خوب بود اما پدرم خیلی بد بود خیلی منو مامانمو اذیت کرد اما مادرم باهاش ساخت... خلاصه از وقتی ازدواج کردم رفته خونه خودم رنگ اسایش دیدم و خوشبختی رو چشیدم.الان بابام پیرتر شده مثل بچها شده اون اخلاقیاتش. از سرش افتاده خاکی شده. خیلی مهربون شده. منم از اول احترامشو داشتم تا الان. اما یجوریه برام😥نمیدونم از اثرات خاطرات بچگیمه باهاش اصلا راحت نیستم نمیخام پیشم باشه کنارش حس خوبی ندارم. واقعا خیلی کلافه ام 🥺اخع الان خیلی خوب شده جونشو واسه بچهاش میده فقط تنها کاری ک ازدستم بزمیاد احترام مصنوعی هست. همین. بنطرتون برای چی اینطوریم. عصابم بهم ریخته😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین مادر من  ولی من دیگه دوسش ندارم . اون موقع ها که بهش نیاز داشتم فقط کتک خوردمو تحقیر شدم&n ...

اآره فقط یکی مث تو میتونه درک کنه. نمیدونم شاید چون از بچگی ازش فراری بودم همون تو ذهنم مونده الانم همینطوریم دست خودمم نیست. 🥺

تو حق داری

اما میدونی مرام اینه وقتی اونی ک ظالم بود ضعیف شده  دلشو نشکنی

من بابا ندارم

اما توروخدا هیج وقت دل باباتو نشکن

من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨

اره اما من حس فرار دارم ازش

بذار حالا که به درک رسیده بهتون محبت کنع

شاید توو پیری فهمیده

فرصت جبرانو ازش نگیر💔

من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨

تو حق داری اما میدونی مرام اینه وقتی اونی ک ظالم بود ضعیف شده  دلشو نشکنی من بابا ندارم اما ...

اآره خیلی ضعیف شده خیلی خاکی شده دلم براش میسوزه اما درحق من بد کرد😔

اآره خیلی ضعیف شده خیلی خاکی شده دلم براش میسوزه اما درحق من بد کرد😔

میفهممت

مامان منم همینه

اما دست خودش نبوده مشکل اعصاب و روان داشته کاملا درکت میکنم

چقد خوبه ک حس  دلسوزی داری نسبت بهش

دلت سیاه نشده افرین🙂

عین پدر و مادر من 

بابام تو بچگی اصلا منو آدم حساب نمی‌کرد ولی دور داداشم می‌گشت 

مامانم کلی اذیتم میکرد و دعوا و ...

الان بیا و ببین یه ماه قبل عید به حسابم پول میزنن عیدی میدن مامانم هر روز زنک میزنه و با محبت رفتار میکنه 

ولی من دیگ نمیتونم باهاشون صاف بشم دوستشون دارم خیلی زیاد  ولی هیچ وقت نمیتونم بهشون اون محبتی رو داشته باشم ک بقیه به خونواده دارن

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بذار حالا که به درک رسیده بهتون محبت کنع شاید توو پیری فهمیده فرصت جبرانو ازش نگیر💔

آره شاید واقعا همینطوریه اما من نمیتونم فکرمیکنم اگ. کنارم باشه ب این معنیه که میخاد دنیامو. خراب کنه دوباره. یه ابجی و داداش دیگ دارم اما اونا خیلی از من کوچیک. ترن اونا خیلی بابامو دوست دارن چون ظلم هاشو ندیدن و بچه بودن و درک نکردن اما من بودم و دیدم و با جون و دل حس کردم همه چیرو واسه همون میخام ازش فرار کنم ی دقیقه نمیتونم وجودشو کنارم تحمل کنم واقعا دست خودم نیست... 

آره شاید واقعا همینطوریه اما من نمیتونم فکرمیکنم اگ. کنارم باشه ب این معنیه که میخاد دنیامو. خراب کن ...

توام حق داری فدای تو بشم

میفهممت کاملا

تو شرایط  شبیه به  تو بزرگ شدم