2777
2789

من دوساله موندم پشت کنکور

کسایی ک مث منن میدونن چقد بار روانیش زیاده و واقعا آدمو افسرده میکنه خیلی دست و پا شکسته میخونم بعد چون کمالگرام ول میکنم

کلی از موهام ریخته و کم پشت شده بخاطر استرس منی ک خیلی کم پیش میاد مریض شم همش مریضم کلیییییی لاغر شدم و قیافم بد شده طوری ک هرکی میبینه بهم میگه وای چقد لاغر شدی چرا اینطوری شدی

افسردگی شدید دارم خیلی بی حوصله‌م 

دوساله همش پول میدم به مشاوره ولی نمیشینم عین آدم بخونم

الان نمیگم صفرم خوندم یه چیزایی ولی همش ترس دارم دوس دارم امسال دیگه به هدفم برسم پزشکی دوس دارم اصلا برام مهم نیست چ دانشگاهی و کجا فقط دوس دارم برسم به این پزشکیه

درسته خودمو باور ندارم ولی یه زمانی آدمی بودم ک توی کمترین زمان ممکن بهترین و تاپ ترین نمرات کلاس و میگرفتم همیشه همه چی و زود یاد گرفتم ولی نمیدونم چمه دل به درس نمیدم الان ۳ماه مونده و بشدت استرس دارم از خیلی آدم کار بلد پرسیدم گفتن میشه حتی واسه کسی ک صفره ولی نمیدونم چمه

چرا اینطوریم

الان ازشدت استرس دارم میمیرم بخدا دوس دارم برم توی کما یکی دوسال ک استراحت کنم بعد برگردم همه چی درست شده باشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کشش نداری به کمتر از پزشکی راضی شو وبراش تلاش کن مثل پرستاری و...

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

چقدر ناامیدی دختر یکی رو میشناسم با پایه صفر تو ۴ ماه رفته پزشکی تهران اگه از همین امروز انرزی منفی هارو بزاری کنار و بخونی تا روز کنکور و سایت رو بزاری کنار قطعا پزشکی میاری انقد ناامیدی نداره که اخه نهایی رو خیلی خیلی جدی بگیر نمونه سوال تشریحی زیاد حل کن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

سلام عزیزم من درکتون میکنم خودمم پشت کنکوری بودم و میدونم چه حالیه اگه کمکی میخوای بهم بگو 

من توی روبیکا یه کانال انگیزشی زده بودم بعد از پست کنکوری ام و توش کلی ویس انگیزشی گذاشتم که خداروشکر خیلی ها ویس هارو دوست داشتن اگه خواستید بیاید کانالم یه سر بزنید یا من ویس براتون بفرستم اگه هم نه همینجا هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم

چقدر ناامیدی دختر یکی رو میشناسم با پایه صفر تو ۴ ماه رفته پزشکی تهران اگه از همین امروز انرزی ...

میدونی شاید بتونم ازپسش بربیام من زیر۵۰۰۰بشم پزشکی شهر خودمو میارم

ولی نمیدونم چمه چرا پانمیشم بخونم دیگه امسال آخرین سالیه ک بهم پول دادن مشاور بگیرم آبروم همه جا رفته کل فامیل و دوست و آشنا رفتن دانشگاه فقط منم ک هرکی میبینتم مث یه آدم بی ارزش نگام میکنه

میدونی شاید بتونم ازپسش بربیام من زیر۵۰۰۰بشم پزشکی شهر خودمو میارم ولی نمیدونم چمه چرا پانمیشم بخون ...

عزمزمه این حرفای ناامیدی اصلا فایده نداره درخواست مو قبول کن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن