2777
2789
عنوان

راه رسیدن به ارزو ها،

100 بازدید | 9 پست

توالا کسی قطعی از راه های جذب و... نتیجه گرفته 

مثلا تسلا 

خودم هرچی میزنم اثر نمیده اصلا نمیدونم چرا واقعا 

یا مثلا ازین چیزا که تو اینستاگرام میزارن 

واقعا نمیدونم چرا اثر نمیده 

خیلی ادما نتیجه گرفتن فقط من اینجوری ام فکر کنم 

د

تلاش تلاش تلاش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم هر آرزویی داری سعی کن آخر شب یاداشت کنی من تاثیرشو دیدم فقط به این فکر نکن به چه طریقی ممکنه به اون هدف برسی فقط با جزئیات بنویس چی میخوای این راه رو امتحان کن 

گلم هر آرزویی داری سعی کن آخر شب یاداشت کنی من تاثیرشو دیدم فقط به این فکر نکن به چه طریقی ممکنه به ...

واقعا اثر میده؟ 😍

چجوری بنویسم؟ 

مثلا بنویسم 

من بهش رسیدم و...

یا بنویسم خیلی خوشحالم که بهم پیام داده 

یا بنویسم میخوام بهش برسم و... 

د

من چند ماهه رو یکی از دوستان کراشم میخوام بهش برسم نمیدونم واقعا  یعنی تلاش کنم ایمانم داشته ب ...

تلاشو آره انجام بده ولی بحث ایمان یعنی من تلاشمو میکنم اگر به صلاحم بود خدا میدونه و بهم میده ... زوری نخواه

S❤️A
واقعا اثر میده؟ 😍 چجوری بنویسم؟  مثلا بنویسم  من بهش رسیدم و... یا بنویسم خیلی خوشحال ...

۷۰ درصد احتمالش تحققش زیاده 

لیست چیز هایی که میخوای بنویس اما به زمان رسیدنش و چطور ممکنه بهش برسی فکر نکن