2777
2789

اینو یادم رفت تو تاپیک قبل در مورد زبون نفهمی شوهرم بگم رو دلم موند😂 من مامان بابام جدا شدن چند ساله بابام تنها زندگی میکنه مامانم با داداشم. بعد شوهرم میگه به من ربطی نداره از هم جدا شدن من فقط خونه یکیشون میام عید دیدنی اخه من چقدر باید حرص بخورم؟؟؟ 

کلا دو ساعت میخواد بیاد بشینه خونه جفتشون هم نزدیکه همش اذیت میکنه 

جالبیش اینه شوهرم انقدر تو جامعه و جلوی بقیه خوش اخلاق و شوخ و بگو بخنده همه فکر میکنن من خوشبخت ترین زن دنیام ولی تو خونه اخلاقش زمین تا اسمون فرق داره بداخلاق زبون نفهم میشه

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک خودت برو 

اشتباهم همینه حفظ ظاهر میکنم کسی نمیفهمه واقعیت زندگیمون چیه 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

چقدر بیشعوره مگه روز اول ندید 😒اونا جدا شدن نسبتشون که از شما جدا نشده بحث احترامه چه جدا باشن چه باهم احترام جفتشون واجبه

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
😂😂😂😂 من فعلا رو مود مهربونی با شوهرمم چند روز دیگه همین تاپیکو بزن میام یه تنه میبرمش جلو😁

پس بعدا بیا سر بزن اینجا 😂

چقدر بیشعوره مگه روز اول ندید 😒اونا جدا شدن نسبتشون که از شما جدا نشده بحث احترامه چه جدا باشن چه ب ...

چون واقعا بیشعوره