2777
2789
عنوان

کسایی که گوشی سامسونگa15 خریدن بیان

115 بازدید | 12 پست

سلام میشه بگین از گوشی راضی هستین؟دوربینش خوبه سریع ریجستر شد و کلا خوبی و بدیشو بگید سه شنبه گوشیم میاد از دی جی کالا گرفتم ممنون😍

سلام

منظورت a51 هست

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزمa15 تازه اومده 

آهاا

نه اطلاعی ندارم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

میشه جوابمو بدی گوشیت خوبه؟ برات اوردن؟ 

سلام عزیزم آره گوشیه خوبیه دوربینشم بدک نیست ولی زیاد از دوربینش انتطار آنچنانی نباید داشته باشی ولی خیلی گوشیه خوبیه بستگی داره گوشی قبلت چی بوده باشه تا بتونم بهت بگم این گوشی چقدر میتونه راضی‌تر کنه 

من خودم میخواستمa05s بگیرم ولی رفتم تو نظرات خوندم میگفتن دوربینش افتضاحه اون یه تومن ارزون تر بود ولی الان اینو گرفتم خوبه 

تو چه رنگی سفارش دادی من ابی روشنشو ولی میگن رنگش سفیده یا نم نقره ای

من سورمه ای ۱۲۸ گیگ رم ۴ سفارش دادم آره آبی روشنش مثل اینکه بیشتر به سفید میخوره من زردشو از نزدیک دیدم اصلا جالب نبود انگار اسباب بازیه ولی سورمه ایش واقعا خوشگله بعد خیلی زود خاک میگیره سریع براش گلس بگیر