چنتا پوست داره؟یعنی منظورم اینه ازداخل اون پوسته اصلیش که دونه میکنیم غیر اون باز باید پوست روخود نخود ها روهم بکنیم یانه؟من چنسال پیش کنسروشو میگرفتم تاحالا تازه نخریده بودم براهمین دوبه شک شدم😊😊
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اا؟؟مطمئنین؟داشتن که داره یه پوست دیگه ..گفتم شاید باید اونم بگیرم..
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
ممنون دوست جونا😊😙😙راستی من فقط توماکارونی میریزم شماچی
با اجازه استارتر منم یه سوال دارمچه جوری نخود فرنگی رو فریز میکنین؟میپزین یا خام؟
خواهش رهاجون
من خام میزارم
بله من هرسال پاک میکنم و همونجور خام فریز میکنم هیچیشم نمیشه.. بلال دون شده فریز شده هم از بازار میگیرم. یه مشت نخود یه مشت بلال و یکم هویج خرد شده با آب نمک میپزم.. رو سالاد و کنار غذا میگذارم