2777
2789
عنوان

درمان عالی برای تب مریضی

291 بازدید | 12 پست

چند نفر چند بار ازم پرسیدین کفتم بگم همه بدونید💛😘

درمان تب👇

یدونه آسپرین بچه بایه بند انگشت وازلین قاطی کنید بزنید پشتتون 

درمان سرما خوردگی 👇

ویکس کاسه ای بگیرید یه بند انگشت با یدونه آسپرین بچه له کنید بمالید پشتتون قفسه سینه کنار ران پا و پشت گوش

بخوابید بعد صبح لباستون خیسه چون عفونت خارج شده😍 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی این راه حلی که گفتم برای همه سنینه 

ممون ‌.باز هم اگر درمورد مریضی های دیگه راه درمان دارید ، بگید لطفا 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
برای تب بچه تشت آب خنک پاشو بزار توش دستمال نم دار خنک بزار رو پیشونیش 

خنک نه ولرم رو به گرم خنک باعث تشنج میشه حتی توی مراکز درمانی هم با اب ولرم پاشویه و تن شویه میکنن

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

ممنون از توضبحاتت

کدوم قسمت ران پا منظوره و تا کجا؟

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
بغل ران پا ۱ وجب بالای زانو  😘💛

کناره خارج بدن؟

یا داخل بدن ؟

اخه دوتاشو  میگن بغل ران

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
خارج بدن 

ممنون  

خدا خیرت بده ک تجربتو ر اشتراک گذاشتی