2777
2789
عنوان

مادر شوهرم فوت کرده چطوری به همسرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3685 بازدید | 91 پست
جمع کردیم داریم برمیگردیم بهش گفتن مادرت حالش خوب نیست بیایین ۵۹ سالش بود چند ماه پیش عمل قلب باز ک ...

زن داداش منم مامانش یهو ایست قلبی کرد فوت شد، اونم نمیدونست بچه شیر میداد میترسیدن بهش بگن شوکه بشه،به بهانه ی اینکه مامانت حالش بده بردنش اونجا از جمع شدن خواهر براورش و گریه فهمیده بود. بعدها میگفت کاش بهم میگفتین خیلی بده خودم متوجه شدم مخصوصا از داداشم ناراحت بود میگفت بهم گفته بودی  بهتر بود

واین نیز بگذرد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بگو بیا برگردیم من نگرانم اصلا دلم به این سفر نیست بریم بالای سر مادرت پن زنگ زدم برادرت گفت ...

داریم کارای هتل رو انجام میدیم برگردیم برادر شوهرم بهش گفت حالش زیاد خوب نیست تو رو ببینه بهتره

انسانم آرزوست....
روحشون شاد تسلیت میگم عزیزم فعلا شما چیزی نگو  نهایت میتونی بگی اون شتری که در خونه همه می‌خو ...

🙄

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
داریم کارای هتل رو انجام میدیم برگردیم برادر شوهرم بهش گفت حالش زیاد خوب نیست تو رو ببینه بهتره

اخ بمیرم حالا خوبه که جاده صاف وهنواره و قابل کنترله الان این جاده تمامش مرور سالها زندگی با مادره منیکه تمام عمرم مادرم بهم ظلم کرد به زنم تهمت دزدی زد بچه هامو ازار داد همین مریشب به بچه هام گفتم حاضر نیستم خار  به پاش بره. 

زن داداش منم مامانش یهو ایست قلبی کرد فوت شد، اونم نمیدونست بچه شیر میداد میترسیدن بهش بگن شوکه بشه، ...

این واکنششون از ناراحتیه

حالا اگه داداشتم میگفت همش ناراحت بود که چرا تو خبر مرگ مامانمو بهم دادی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خدا رحمت کنه کرونا؟

ممنونم خدابیامرزه رفتگان شما رو 

بله متاسفانه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫