2777
2789

ما مسافرتیم اصفهان نیم ساعته که برادرشوهر بهم زنگ زده مادرشون فوت کرده ولی به همسرم گفته سکته کرده حالش ناجوره چون ما با ماشین خودمون سفریم اینو گفته که توی راه مشکلی پیش نیاد و راحت رانندگی کنه تا برسیم 

حالا من کی بهش بگم چجوری بگم کمکم کنید

همسرم داره کارهای هتل رو انجام میده که حرکت کنیم سمت تهران از یه طرف خودم گریه ام میگیره میترسم بفهمه از یه طرف هم میترسم از آشناها کسی بهش زنگ بزنه برای تسلیت

انسانم آرزوست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو

خودش توراه میفهمه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

خب بهش بگو مثلا خدایی نکرده یکی از خانواده شما مثلا حالش بد شده و رفته بیمارستان و خودتو ناراحت بگیر تا زود برگردین خونه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

خدا رحمتش کنه شما هیچی نگو 

خاطره خیلی تلخی از گوینده همچین خبری توذهنش میمونه بذار وقتی رسیدین خودش میفهمه 

خبر خوب نیست که پیش دستی کنی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟