2777
2789

مادربزرگ شوهرم کلی به شوهرم تهمت زده  

قضیه طولانیه فقط بگم که شوهرم کمک کرد سند خونه مادربزرگشو که یه نفر باهاش وام گرفته بود از بانک آزاد کردن که مثلا مادربزرگش خیالش راحت بشه بعد اون عوض تشکر کلی تهمت زدو گفتن که شوهرم چشمش دنبال خونه ی اون بوده!درحالیکه ما خودمون ده برابر اون خونه ی کلنگی داریم و من خودم می‌دیدم چقدر شوهرم تلاش کرد و غصه خورد سر اینکه مادربزرگش نگران سند خونش بوده 

حالا مادر شوهرم میگه تو بیا بریم خونه ی ننه به شوهرتم نگو 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بگو نه من هیچی و ازش قایم نمیکنم بعدا بفهمه برام بد میشه نرو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعصب شوهرتو بکش پرسیدن داره واقعا

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

شوهرت باید بدونه ،بعد فهمید دعواتون نشه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟