2777
2789
عنوان

اونایی ک دیشب تو تاپیکم بودن

167 بازدید | 16 پست

با لیوان زدم تو سر شوهرمو شکوندم ب خاطر این منو برد خونشون ولی نسومد خونمون بعد من باباش نفری صد داده بود من مچاله کردم انداختم تو صورتش و دعوای شدیذ کزدیم خودم دیروز رفتم خونه بابام ب دخترم عروسک النگو داد عروسک را دید و دعوا کرد پرتش کرد از شیشه بیرون من اعصبانی شدم حمله کردم بهش چند تا مشت زذ تو دهنم و تو سزم شدید منم با لیوان زدم تو سرش شکست زنگ زد برام پلیس و اورژانس ابرومو برد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاعلیییبی جنگ جهانی مگه

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           

من توتاپیک قبلیتون نبودم اما واقعا نمیشد حرف بزنید؟ اخه با کتک کی به چی میرسه ؟ باید حرف میزدید هرمشکلی که بود حل می‌کردید  

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اسی بخاطر اینکه پدر شوهر ۱۰۰ تومن بهش عیدی داده،و ایشون طلب داشته از پدر شوهر،باید بیشتر میدادن،پولو ...

نه ب خاطر اینکه نیومذ خونمون گفت نمیام خونتون التماسش کردم دستشو بوسیدم ک بیاد نیومد بعد شروع کرد فحش دادن ب بابام دیروز منو زد حسابی 

باباش اومد بابام اومد خلاصه ریده شد تو زندگیم 

ای خدا خواهرم تورم رفته بالا دیگه نباید کسی از کسی توقع داشته باشه شمام رفتارت درست نبود که پولو پرت کردی درواقع شروع دعوا خودت بودی 

والا من شوهر ندارم ولی از هیچکس انتظار ندارم هرکه داد داد نداد به درکـ

کُردم وافتخارمیکنم به کرد وکردستان😌🤜منال ناف کرمانشان 😏 وقتی میگی کورد تورک م اینجوری بگو دیگه البته تاکید من بی دلیل نی کورد هم درسته آما😅ما میگیم کردستان نه کوردستان درسته  اگر دقت کرده باشید اخبار های ماهواره که مربوط به کردستان عراق هست کرد رو کورد مینویسنن همچنین کوردستان    حالا خود دانی میخوای عراقی باشی بگو کورد میخوای یه ایرانی اصیل پرافتخار باشی بگو کُرد.  💗🌸💗🌸💗🌸                 اسمم روژین به معنای روز کردستان😊❤      Iam hes sheshomi& �🥳                                  قلبم داداشم زندگیم خواهرم هست ونیستم باوگ ودالگکم🥺❤⭐                                                      تمام وجودمو میزارم پای خواهرم تا یه خانم دکتر عالی تحویل جامعه بدم:)))))) بااینکه ۱۳سالشه😅                           
نه ب خاطر اینکه نیومذ خونمون گفت نمیام خونتون التماسش کردم دستشو بوسیدم ک بیاد نیومد بعد شروع کرد فح ...

اون حق نداره دست روت بلند کنه،ولی خب میبینی دیوونه ست،نزار کار به اونجا بکشه

نیومد فدا سرت ،بهتر برو با خونوادت خوش باش