2777
2789
عنوان

چقدر اخلاق تو رابطه اثر داره؟

258 بازدید | 19 پست

من خواننده خاموش بودم بخاطر کارام نمیومدم اما حالا عضو شدم. بنظرتون اگر کسی دوستون داشت باشه واقعا اما اخلاقتون واقعا بد باشه حضره تحمل کنه؟یا ممکنه یه جایی دیگ نتونه ؟

یه جایی صبرش تموم میشه

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جایی صبرش تموم میشه

من کسیو دوست داشتم اما ناخوداگاه خیلی دربرابرش پرخاشگر بودم همش میخواستم طوری وانمود کنم که نمیخوامش نقطه ضعف ندم دستش.بعضی وقتا حتی توهین و.... اون خیلی سعی میکرد رفتارمو تغییر بده تا اینکه رفت:)هرچیم الان سفی میکنم محبت کنم حس میکنه فیلممه دیگ جوابمو نمیده...

من شوهرم رو خیلی دوست دارم اما اخلاقش بده گاهی اوقات نمی تونم تحملش کنم

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
من کسیو دوست داشتم اما ناخوداگاه خیلی دربرابرش پرخاشگر بودم همش میخواستم طوری وانمود کنم که نمیخوامش ...

خب دیدی صبرش تموم شد 

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...