2777
2789

خیلی قطع نفس توی ذهنمع چند بار دست بهش زدم 

میخوام پشیمون بشم دیگه انجام ندم ولی نمیدونم کمکم کنید برای آرامش دلم دعا کنید 

چون اختیار این بدن باهات نیس و امانته دستت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روح کع مال منه وقتی این روح داره داخل این جسم فقط درد میکشع ته این زندگی مرگه چرا زودتر نه؟

نه عزیزم فکر میکنی مال خودته مال خودت نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

قتل نفس؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میگن ولی من باور ندارم خب ادمی که میخاد از این دنیا دل بکنه و بره یمت خدا یعنی خدا اون دنیام ازارش م ...

کاش لاقع اون باهامون مهربون بود. ما که این همه ادم نامهربون داریم 

نه عزیزم فکر میکنی مال خودته مال خودت نیس 

چرا من باید درد بکشم پس وقتی هیچ اختیاری ندارم با خودم این همه دارم دعا میکنم منو ببر نمیبره خودم که میتونم خودمو تموم کنم

قتل نفس یا قطع نفس؟؟؟!!

قتل

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب بخای خودتو ببری پیش خدا چی؟

ببین از عالم ذر تا زمانی که متولد میشیم سرنوشت ما نوشته شده مرگ و همه چی...... تا زمان تعیین شده ما اجازه نداریم کاری کنیم ما فقط اختیار اعمالمون رو داریم بعدشم خودکشی گناه هم نباشه حماقته چرا باید انجام بدی من خودم خودکشی کردم ولی.... 

چون این جسم امانتی دست ماست

و ما حق نداریم آسیبی به خودمون بزنیم

کسانی که مرتکب این عمل میشن در عذاب دائمی خواهند بود

و مورد بخشش قرار نمیگیرن چون از رحمت خدا نا امید شدن

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗