2777
2789
عنوان

دوری یک هفته ای از دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 30 پست
دقیقا منم الان همین حس رو دارم. فردا میان نمیدونم چطور این احساسات منفی رو از خودم دور کنم و بروز ند ...

من خودمم نمیدونم چه رفتاری درسته. قبلا باهاش قهر میکردم یا باهاش حرف زدم و علتش رو پرسیدم.یا باهاش خوب بودم تا بیشتر دوسم داشته باشه ولی هیچ فایده ای نداره باز وقتی میره کلا منو فراموش میکنه.مثل الان که حدود یه هفته است رفته و فقط من زنگ زدم و حالشو پرسیدم.حتی تلفن هم نمیزنه....راستش ما با هم اختلاف داریم و حس میکنم خانواده شوهرم دارن کاری میکنن که دخترم بعد جدا شدن پیششون بمونه.

دقیقا منم الان همین حس رو دارم. فردا میان نمیدونم چطور این احساسات منفی رو از خودم دور کنم و بروز ند ...

وای خیلی صبوری من زنگ زدم کلی جیغ جیغ کردم سر شوهرم 😂😂😂😂 دلم داشت میترکیذ برای دخترم ولی خب دیگه چاره چیه. اونها که اصلا تاریخ برگشتم نداشتند میگفتند حالا ده روز دیگه می‌مونیم کلا منو فراموش کردند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چرا تنهات گذاشته و رفته مگه واجب بود؟بعد حالا رفته چجوری اجازه دادی بچه رو ببره؟چقد بیخیالن&nb ...

همسرم ۶ ماه بود که مادرش رو ندیده منم تنها نیستم اومدم خونه مامانم. دخترمم واقعا نیاز داشت به یه سفر و خودم دوست داشتم که بره ولی فکر نمیکردم اینطور رفتار کنه 

دختر بزرگم وقتی کوچیک بود همینجوری بود وقتایی که با  باباش میرفت شهرستان اصلا سراغ منو نمیگرفت و سرش گرم فکو فامیلش بود 😁 همیشه هم خودشو به فنا میداد که با  باباش باشه  ولی الآن که بزرگ شده از پیش من جم نمیخوره محاله بدون من حتی با  باباش بره بستنی بخوره یا بره پیاده روی  ،وقتایی که من میگم نمیام اونم نمیره   حالا دختر کوچیکم ۵ سالشه هرجا بره اصصلا سراغ منو نمیگیره  خیلی هم ددریه  شهرستانم میره خیلی خوش میگذرونه بدون من 😁

دختر بزرگم وقتی کوچیک بود همینجوری بود وقتایی که با  باباش میرفت شهرستان اصلا سراغ منو نمیگرفت ...

دختر بزرگتون چند سالشه ؟ من وابستگی رو دوست ندارما 

دوست دارم بره بهش خوش بگذره ولی یاد منم بیوفته.

اررره دختر منم ۷ سالشه

هرررجا بره با باباش حالا مثلا نصف روز یا کل روز خونه نباشن

یه زنگم‌ نمیزنه ولی خب من حساس نیستم 

تازه خوشحالم میشم که گیر نمیده مامانمو میخوام

بارداری حساسی فردا اومد کلی بغلش کن به روی بچه نیار

اون ۷ سالشه فقط دنبال بازی و این چیزاس 

من خودمم بچه بودم همین بودم 

از بچه ۷ ساله توقع نکن واقعا اون اینقد کوچیکه ک هنوز بلوغ عاطفی نداره!!هرجا بچه بیشتر باشه همونجا ح ...

نگرانم میگم شاید روابط اونطور که باید درست شکل نگرفته 

دختر بزرگتون چند سالشه ؟ من وابستگی رو دوست ندارما  دوست دارم بره بهش خوش بگذره ولی یاد منم بی ...

۱۳ سالشه   

اتفاقا من خودم اهل وابستگی به هیچکس نیستم و جوریم با بچه هام رفتار نمیکنم که بدون من سختشون باشه و بهشون بد بگذره کلا دوست دارم  یه وقتایی رها باشن  

ولی دختر بزرگم نسبت به بچگیش کلا عوض شده و اصلا بابایی نیست و فکر میکنم بخاطر شرایط بلوغ و بزرگ شدنشه