2777
2789
عنوان

کی میتونه کمکم کنه😭

106 بازدید | 9 پست

لطفا الکی نظر ندید و حالمو بدتر نکیند فقط هرکی میتونه و یا خودش تجربه داره

من کلاس نهم همه نمراتم 20 بود و هدفمم رشته تجربی بود و حتی توی رشته تجربی برای خودم هدف انتخاب کرده بودم و میخاستم هر طور شده به اون برسم و حتی شده برم تیزهوشان 

که یهو به خودم اومدم و گفتم نکنه من از خون میترسم (چون از یه چیزی میترسیدم ولی درست نمیدونستم ترسم از چیه ولی اصلا مربوط به خون نبود) و خلاصه یه عالمه به خودم انرژی منفی وارد کردم و.. وقتی نتایج تیزهوشان میخاست بیاد دعا میکردم قبول نشم چون اصلا نمیدونستم چه رشته ای باید برم.. برادرم بهم میگفت برو انسانی خوبه و.. ولی با خودم میگفتم اخه من همه نمراتم 20 شده همه درسخونای کلاسمون میخان برن تجربی و.. 

ولی واقعا مونده بودم که تجربی برم یا نه. اونموقع یه دوست مجازی داشتم که اونم میخاست بره تجربی رفتم بهش گفتم من شاید نرم تجربی و.. ولی اون هی بهم میگفت بیخیال این‌چیزها ولکن بابا بیا تجربی چیزی نیستو و.. یکی از دلایلی که باعث شد بیام اون بود که الان باهاش ارتباط خیلی کم دارم یا اصلا بگم ندارم

رفتیم مدرسه برای هدایت تحصیلی به مشاور مدرسه گفتم من نمیدونم چه رشته ای برم گفت تو هر سه تا رشته برات خورده هر کدوم دوس داری برو😐😢

گفتم من میخاستم تجربی برم ولی الان موندم از زیست خوشم نمیاد. گفت یه درس دلیل نمیشه  و فکر می‌کنم از خون میترسم..  گفت وقتی خون میبنی حالت بد میشه یا غش میکنی.. گفتم نه ولی وقتی خون میگیرن ازم استرس میگیرم گفت عادیه 

گفت برو کتابای تجربی یه نگاهی بنداز و بعد تصمیم بگیر چون تغییر رشته دادن خیلی سخته

یکی از اقواممون رشتش تجربی بود رفتم خونشون گفتم کتاب زیست تو بهم نشون بده (فقط میخاستم بیینم میتونم زیستو تحمل کنم یا نه😢) اورد ورق زد زیاد خوشم نمیومد اون موقع ولی قابل تحمل بود.

و.اومدم تجربی

(نمیدونم چرا اینقدررر تصمیم گیری برام سخت بود شاید اگر پیش یه مشاور درست حسابی میرفتم یا از دوستم کمک نمیگرفتم و فقط از کسایی که این رشته رو رفته بودن کمک میگرفتم اینطوری نمیشد..) 

خوب هنوزم ادامش که اومدم تجربی و چیشد مونده

بگو عزیزم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حتما ک نمیخوای پزشک بشی عزیزم .کلی زیر شاخه داره ...! خوب بخون دارو چیزی بیار

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

خو اگه از خون می‌ترسی مشکلی نداره ک برو رشته تجربی دکتر عمومی یا مثلا چشم پزشکی اکثرا کاراشون خونی نیست😐😂😂

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

خوب اومدم تجربی بدون اطمینان کافی... 

اولای سال زنگایی که زیست داشتیم استرس میگفتم و بزوور تحمل میکردم هنوز میگفتن خون میترسیدم😂😂

چون به خودم تلقینش کرده بودم ولی الان اصلا از این نمیترسم ترسم یه چیز دیگس

خلاصه یه شب یهو یاد یه بیماری اوفتادم و استرس شدیدی گرفتم و فکر میکردم قراره اون بیاد منو بکشه و فلان

چند شب نصف شب بیدار میشدم و حالم بد بود و اظطراب و... (منی که قبلش استرس و درک نمیکردم ) 

رفتیم روانشناس ازم یه عالمه سوال پرسید و گفت تو ترس از بیماری داری و این ربطی به رشتت نداره

چون مامانم گفت این از رشته ایه که انتخاب کرده 

گفت تو اگر تغییر رشته هم بدی این باهاته چون کلا توی زندگی هممون یه بیماری هایی رو می‌شنویم و صحبت میکنیم (البته ترس من از بیماری های خاص هست) 

سه جلسه رفتم روانشناس تاثیری نداش روم دائم اظطراب ترس داشتم که ولم نمی‌کرد 

جلسه سومی که رفتم بعدش با خودم گفتم بیا جدی کارهایی که گفته رو انجام بدم و برای حال خودم تلاش کنم و تو اون یه هفته اینقدر حالم بهتر شد و بعدشم خیلی درگیر و.. بودیم که دیگه نرفتم روانشناس

یه مدت حالم بهتر شد.. ولی  باز دوباره دچار اظطراب و ترس میشدم 

بخام خلاصه کنم خیلی تو این مدت اظطراب داشتم 

الان دیگه زنگ زیست برام عادی هست و ترسم از بیماری ها خیلیی کمتر شده و فقط از چند مورد خاص میترسم

و یه وقتای پشیمون میشم میگم ای کاش اونموقع درست تصمیم میگرفتم کاش اول سال رشتمو عوض میکردم کاش.... تا این همه استرس نمیداشتم.

خوب بنظرتون چیکار کنم  همین رشته بمونم(کلا چون امتحان نهایی هست تغییر رشته دادن سخته ) 

هدفی هم ندارم  بی انگیزم کمکم کنید بگید چیکار کنم

خو اگه از خون می‌ترسی مشکلی نداره ک برو رشته تجربی دکتر عمومی یا مثلا چشم پزشکی اکثرا کاراشون خونی ن ...

نه از خون هیچ ترسی ندارم 

اون موقع نمیدونستم از چی میترسم اولین چیزی که به ذهنم رسید خون بود 

نه از خون هیچ ترسی ندارم  اون موقع نمیدونستم از چی میترسم اولین چیزی که به ذهنم رسید خون بود&n ...

خب از خون نمیترسی وارد رشته تجربی هم ک شدی استرسشم‌ کشیدی دیگه دیقه نود ولش نکن ک انگیزه ندارم چی چیه تو به پدر مادرت نگا کن انگیزه میگیری اونا زحمت کشیدن برات هزینه کردن تا تو درس بخونی امیدشون تویی دختر

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

ترس از بیماری دارم که الان بهتر شده

ولی خوب میترسم دوباره این ترسم برگرده 

قبل اینکه بیام تجربی ادم نرمالی بودم ینی از بیمارستان اینا بدم نمیومد یا یکیو میدیدم خیلی حالش بده حس خاصی نداشتم

ولی الان میترسم یکم فکر میکنم بدرد کار توی بیمارستان نمیخورم

خب از خون نمیترسی وارد رشته تجربی هم ک شدی استرسشم‌ کشیدی دیگه دیقه نود ولش نکن ک انگیزه ندارم چی چی ...

مرسی عزیزم

ولی کاش منم به پدرم میرفتم 

قلبشو خیلیلی وقت پیش عمل کرده ولی هیچوقت ندیدم بگه قلبم درد میکنه یا حالم بده 

یا اصلا از کارهایی که نباید انجام بده ترسی نداره ینی بگم که از هیچی نمیترسه 

والا نمیدونم چرا من اینطوری هستم