2777
2789

سلام من قبلا زایمان زودرس داشتم الانم دوقلو حامله ام جفتمم پایینه هفته 12 طول سرویکسم 47 بود و جفتمم خوب بود الانم 13 هفته و شش روزم که جفتم پایین اومده دکتر گفت احتمالا سرکلاژت نکنن کسی بوده جفتش پایین بوده از نوع مارژینال و سرکلاژ کرده باشه 

چقدر من بدبختم این دفه هم زایمان زودرس شم شوهرم خودشو میکشه منم بدتر ازون

یادمون رفت زندگی کنیم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طول سرویکست که عالیه چرا سرکلاژ شی؟منم جفتم پایینه اپل مارژینال بود الان که ۳۰ هفته ام شده لولایینگ سرکلاژم کردم فقط استراحت مطلقم

منم استراحتم ولی میترسم باز لعنتی دهانه رحمم باز شه 

بله منم جفتم پایین بود ولی به خاطر سابقه زایمان زودرس باید سرکلاژ میشدم. دکترم تا اونجایی که ممکن بود صبر کرد بعد سرکلاژ شدم. هیچ خطری ام نداشت. 

میگفتن ممکنه موقع عمل جفت آسیب ببینه و خونریزی کنی ولی خدا روشکر چیزی نشد. تا آخر نه ماهم بارداریم ادامه داشت

من خدایی دارم مهربان؛ خوب؛ قشنگ
بله منم جفتم پایین بود ولی به خاطر سابقه زایمان زودرس باید سرکلاژ میشدم. دکترم تا اونجایی که ممکن بود صبر کرد بعد سرکلاژ شدم. هیچ خطری ام نداشت. میگفتن ممکنه موقع عمل جفت آسیب ببینه و خونریزی کنی ولی خدا روشکر چیزی نشد. تا آخر نه ماهم بارداریم ادامه داشت

خوش به حالت من الان وارد 14 هفته شدم تا کی دکترت صبر کرد هفته چند سرکلاژ شدی 

دلیل زایمان زود رس قبلیت چی بود؟

پاهام قلم میشد کاره سنگین نمبکردم اون طفل معصومارم به کشتن نمیدادم استراحت نداشتم خاهر

عزیزم استرس نداشته باش استراحتتو داشته باش بقیشم بسپار بخدا.منم از اول بارداریم همش بهم گفتن در معرض خطری خداروشکر تونستم خودمو تا هفته ۳۰ بکشونم هم چنانم اوضام داغونه و در معرض زایمان زودرسم