2777
2789
عنوان

پریود

229 بازدید | 16 پست

الان روز سومه پریودم فقط روز اول در حد یک قطره لکه سیاه افتاد و تا الان خبری نیست .. معمولا یه روز ایطو میشم بعد خونریزیم شروع میشع الان چرا اینجوریه کسی تجربه ایی داره؟ 

در ضمن رابطع مشکوک نداشتم که بگم باردارم شاید ..

چکار کنم 

شایدنشدی هنوز

میاد

گاهی باتاخیرمیاد

گاهی این ماه کمه وماه بعدجبرانیش زیادمیاد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

این پریودی نیست که. پریودی حداقل دوتا ۲۴ ساعت کامل ومتوالی باید خون بیاد.درد وگرمی و فشار هم باید داشته باشه.

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس اون خون سیاه چیه؟ سه روز روزه نگرفتم

ازقبل بوده الان بدن خارجش کرده

غسل کن وتاکامل نیومده استحاضه بگیروروزه هات روبگیر

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
پس این خون سیاه‌چی بود؟

یا بارداری لک لانه گزینیخ.یا تخمک ازاد کردی که گاهی با لک خون همراهه.یام خون نبوده کلا.عفونتی چیزی داشتی اونام ترشحات بدنت بوده که با عفونت اومده تیره بوده فکر میکنی خونه.

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
ای بابا چرا بعد یه ماه یادش میاد بیاد بیرون روزم خراب کرد اه

برای منم شده

کفرآدم میگیره😁😂

بازهم ازدفترمجتهدت بپریابه۰۵۱۳۲۰۲۰زنگ بزیابه۳۰۰۰۲۰۲۰پیامک کن بهترجواب میگیری انشاءالله

نه رابطه نداشتم کلا ازدواج نکردم

پیش میاد خوب.منم مجردم، دخترم، گاهی اینجور میشه.یا لک تخمک گذاریه یا عفونت.ولی حکمشو از یه عالم دینی بپرس یا ازتو نت یا رساله پیدا کن.

عزیزم اگه مجدد تکرار شد یعنی لکه بینی داری  کیست یا تنبلی هست  با آزمایش و سونو مشخص میش ...

نه معمولا مدل پریودیم هرماه یه روز ایطوره ولی روز بعد خون ریزی دارم اینبار دو روز شد الان روز سومه .. عصبیم