2777
2789
عنوان

مشکل اخلاقی بابام...

235 بازدید | 6 پست

ی اخلاق بدی ک داره ی موضوع کوچیک رو خیلی بزرگ می‌کنه

مثلا امشب مهمون داشتیم بعد داداشم ک ۱۸ سالشه خیلی ب مهمونا احترام کرد همه چی اوکی بود کلا پسر خوبیه تو فامیل زبون زده

بعد اینکه مهمونا رفتن من گفتم همه میگفتن پسرتون خدا حفظش کنه خیلی خوبه

بعد بابام ب داداشم گفت گردن خالت درد میکرد میخواستم بگم گردنشو ماساژ بدی

داداشم گفت خوبه ک‌ نگفتی من اصلا خالمو دوست ندارم ی بهونه میاوردم از زیرش در می‌رفتم

بخدا ازهمون ساعت ۱۲ بابام داره روضه می‌کنه تا همین الان چقدر فوش و نفرین

یعنی حرررص میخورداا ک تو پسر خوبی نیستی ما تورو خوب کردیم پسری ک‌ ب حرف باباش گوش نده باید بمیره

من نیومدم چیزی بگم منو دعوا میکرد

داداشم میومد توجیه کنه ی بهونه دیگه می‌گرفت و دوباره از اول....

داداشم هزار بار معذرت خواهی کرد گفت بابا آنقدر گیر نده ماهی رو خیلی سفت بگیری می‌پره

دوباره ی ساعت ب این حرفش دعوا میکرد ک مثلا میحوای چیکار کنی برو معتاد شو برو هر غلطی میخوای بکن 

خلاصه هر جوری بود   تموم کرد و خوابیدیم

بعد تو خواب ناله میکرد گریه میکرد رفتم بیدارش کردم بنظرتون چیکار کنیم پیش چ دکتری ببریمش

همه چیزو بزرگ می‌کنه بعد قلبش درد میکرد میترسم خدایی نکرده سکته کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول داداشتون تا دیوونه نشده دور از جون توجیه کنید که باباتون حالش خوب نیست واز رفتارش ناراحت نشه بعد ...

از داداشم خیلی میترسم ک از لح بابام دست ب کارای اشتباه بزنه

دکتر چی ببریم ؟

از داداشم خیلی میترسم ک از لح بابام دست ب کارای اشتباه بزنه دکتر چی ببریم ؟

همون مشاور و روانشناس دیگه

با داداشتون صحبت کنید

دلم می سوزه برای بچه های مودب ، متاسفانه از ماست که بر ماست

طفلی باباتون حتما دست خودش نیست دیگه

براشون دعا کنید