سلام خانما من می خوام عیدی هامو جمع کردم با گوشواره ای که پارسال خریدم بفروشم النگو بخرم گوشوارک 3گرم و خورده ایناس از قبل عید جمع کردم با عیدی هام 7تومن پول نقد دارم بیشترش مال قبله به نظرتون میتونم النگو بخرم درضمن پول گوشوارک چقدر میشه پارسال نه ملیون و پونصد خریدم کارتیه شرکتیه
مبارک باشه به خوشی گلم به من یه نصیحت خواهرانه میدید مرسی
عزیزم من طلا رو واسه پس انداز میخرم نه استفاده برا همین اصلا شکلش برام مهم نیس فقط برام مهمه که سودش کم باشه و شکسته باشه. شما که استفاده میکنی باید باب میلت انتخاب کنی. من حتی دو تا انگشتر مثل مادربزرگها خریدم
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو نت سایت ساعتچی رو بزنید میاره روش محاسبه قیمت خرید و فروش طلا رو
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
من سه تا از گوشواره هامو فروختم چک پاس کردم انقد ناراحتم که نگو....یه النگو میتونی بخری
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)