2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 44 پست
مبارک باشه به خوشی گلم به من یه نصیحت خواهرانه میدید مرسی 

عزیزم من طلا رو واسه پس انداز میخرم نه استفاده برا همین اصلا شکلش برام مهم نیس فقط برام مهمه که سودش کم باشه و شکسته باشه. شما که استفاده میکنی باید باب میلت انتخاب کنی. من حتی دو تا انگشتر مثل مادربزرگ‌ها خریدم  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت سایت ساعتچی رو بزنید میاره روش محاسبه قیمت خرید و فروش طلا رو

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
ببخشید بلد نیستم 

عیب نداره گل

انشالله ی چیز خوب بخری

من اول النگوم ی مدل دیگه بود جنسش خشک بود چون سر به هوام و کارامو تند انجام میدم همش زود میشکست و کج میشد عوض کردم اینا ع

فنری هستن چند بارم ضربه خوردن خداروشکر خیلی بهتر ازقبلی ان

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

من سه تا از گوشواره هامو فروختم چک پاس کردم انقد ناراحتم که نگو....یه النگو میتونی بخری

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
مرسی میشه چند گرم  

فک کنم 3 تا النگو بتونی بخری هر کدوم 5 گرم جمعا 15 گرم البته این 50 م در نظر گرفتم یا 3 تا النگو 4 گرمی میتونی بخری 

منم زیاد وارد نیستم ولی دست دو بخری فک کنم همین حدودا دربیاد

ولی اگه فروختی حتما همه پول تو  طلا بخر 

مرسب

عزیزم اگه طلا رو بفروشی الان گرم خام ازت برمیداره و این یعنی ضرر 

الان بخوای طلا بخری میدونی بدون اجرت یا نو  گرمی ۳۵۰۰ الی ۳۹۰۰ باهات حساب میکنن پس اصلا ارزش نداره 

گوشواره رو نگهدار و با بقیه پولت النگو بخر اونم بودن اجرت