2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 44 پست
مرسی 

خواهش میکنم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد درصد ضرره چون همین مقدارو باید با قیمت بیشتری بخرید

ببخشید من فقط خریدم تا حالا نفروختم به نظر شما اگه پولم ده تونن بشه چند گرم بهم طلا میدن می تونم یه چی ظریف بگیرم این بهتره 

کاربری دست دو نفره 
کل پولش نزدیک 50 تومن میشه چند تا النگو میتونه باهاش بخره  همینکار بکن ستی

نمی‌دونم بستگی به وزن النگوها داره قبل عید خواهرم با چهل تومن دوتا النگو خرید وزنشون دوازده و خورده ای بود البته طلای شکسته. منم با چهل و یک تومن دوتا خریدم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
مبارکا مبارک باشه 

مرسی عزیزم. هر زرگری با یه درصدی حساب می‌کنه دقیق نمیشه گفت. من طلای شکسته رو با سه درصد میخرم

مرسی عزیزم. هر زرگری با یه درصدی حساب می‌کنه دقیق نمیشه گفت. من طلای شکسته رو با سه درصد میخرم

مبارک باشه به خوشی گلم به من یه نصیحت خواهرانه میدید مرسی 

کاربری دست دو نفره 
ببین اینم بگم مامانم یه نیم ست برام گرفته اصلا دوسش ندارم بنظرت بفروشم 9گذمه 

با پول گوشواره و پولی ک جمع کردی النگو میشه خرید. یدونه میشه. من ی ماه پیش النگو خریدم ۹ و خورده ای نازکه. پهن هم دارن دونه ای ۱۵    ۱۶

اگ نیم ست رو بفروشی هم میتونی النگو اضافه کنی

ولی بنظرم نذار گوشت خالی باشه. ی گوشواره هم داشته باش.

میتونی عکس طلاتو بزاری؟

من این النگو رو خریدم 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ببخشید من فقط خریدم تا حالا نفروختم به نظر شما اگه پولم ده تونن بشه چند گرم بهم طلا میدن می تونم یه ...

اصلا نیم ستت رو عوض نکن 

با پولت طلای دست دوم بخر 

منم ۸ تومن پول دارم ،اگه فردا طلا  فروش ها باز باشن ،انشاالله میخوام برم طلای دست دوم بخرم ،یه خوبشو انتخاب می‌کنم که بتونم استفاده کنم