2777
2789

دکترم رفتم ولی فایده نداره 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

شوینده ضد جوش میگن خوبه و نیاسینامید هم میگن منافذ رو جمع میکنه برا درمان جوش و جای جوش (من تو اینستا دیدم اینارو مطمعن نیستم فقط گفتم بکم شاید کمکی کنه در ضمن از یه متخصص خوب کمک بگیرین متخصص رو عوض کنین

من جای ناخونم خیلی تو دید رو بینیم مونده جوش زده بود بینیم قشنگ وسطش با ناخونم فشار دادم ردش از خیلی وقته خیلی واضح مونده😞😭💔

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوینده ضد جوش میگن خوبه و نیاسینامید هم میگن منافذ رو جمع میکنه برا درمان جوش و جای جوش (من تو اینست ...

ممنونم از کمکتون 

واقعا خسته شدم همه ی راه هارو دارم امتحان میکنم 

من هشت ساله درگیرم، اوستای اینکار جوش=روآکوتان جای جوش=لیزر +یه روش دیگه کنار لیزر مث اسید تراپی، ...

8 ساال

نتجیه ام گرفتین؟ 

8 ساال نتجیه ام گرفتین؟ 

جوشام به لطف روآکوتان تحت کنترلن

بعد کلی تحقیق جلسات درمان جای جوشو شروع کردم همه میگن خیلی بهتر شده

ولی درمان جاهاشو زمان زیاد و حوصله زیاد میخاد بنابراین هنوز باید ادامه بدم تا اون چیزی که باید، بشه

جوشام به لطف روآکوتان تحت کنترلن بعد کلی تحقیق جلسات درمان جای جوشو شروع کردم همه میگن خیلی بهتر شد ...

دکتر تجویز کرده براتون؟