من خیلی تنهام تو دنیا فقط مامانمو دارم خودمم آدم اجتماعی هستم ۳ تا خواهر شوهر دارم دوست دارم باهاشون رفت و آدم کنم ولی همیشه بابت فرق گذاشتن مادر شوهرم بین بچه ها و حتی شوهرم و دختراش ناراحت و دلخور میشیم همیشه هم یه مدت باهاشون قهر میکنیم چند وقت بعد آشتی میکنیم نمیدونم کار درست چیه 🥺
درسته هیچوقت نمیشن اما اگر کسی بشما بگه از سر محبت و مهر بگه منم عین خواهرت سریع برمیداری میگی نه ...
اینطوری دیگه بده ، بدترش میکنه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو مهمونیا همیشه خودم کارامو میکنم قربون خدا برم بهم توانشو داده برای ۱۸ نفر با شکم حامله خودم برنج ...
مادر شوهرا اکثرا اولویت دخترشونه تا عروسشون...با این موضوع باید. کنار اومد ...
الان نگران دخترم شدم ک خواهر برادر نداره...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من الان نی نیم دختره خیلی دوست داشتم دختر داشته باشم حداقل جای خالی خواهر برام پر شه ولی دخترمم مثل ...
اگه شرایط داشتی مجدد بچه دار شو ، تنها نمیشه