2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم به رل سابقم

115 بازدید | 22 پست

سلام عیدتون مبارک امیدوارم ساال خوبی کنار خانواده هاتون داشته باشید

من دیشب خواب رل قدیمی مو دیدم بعد از ۷ماه و۲هفته با این وجود که اصلابه فکرش نبودم ودیگه کلا با هیچ مردی(به جز خانواده)حتی صحبت هم نکردم...

خواب دیدم که داره با خواهرم وارد رابطه میشه و امده خونمونم منم کلی گریه میکنم و جیغ میکشم و جلو همه به خواهرم میگم این فقط مال خودمه تو حق نداری بهش نزدیک بشی وکلی گریه میکنم

بعد رلمم میاد وگریه میکنه!:))میگه من خیلی دوستت دارم و داشتم ولی تو بی وفابودی و الکی میگفتی که دوسم داری:))))منم میگم منم دوست دارم ولی شرایطشو ندارم ولی اون باورنکرد میخواستم بغلش کنم ولی نذاشت...

حالا از صب که بیدار شدم حالم اصلا خوب نیست🙃

بنظرتون فردازنگ بزنم و ازش معذرت خواهی کنم و دلیل رفتنمو بگم که دلم اروم بگیره🙂

«دوست داشتن آدما ربطی به کنار هم بودنشون نداره»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخوای منت کشی کنی خوشگلم؟ نکن اینکارو

نه نمی خوام باهاش دوباره وارد رابطه بشم

فقط وفقط میخوام بهش بگم چون دلش خیلی پاک بود میترسم اه ش بگیردم🙂

دلیل رفتنتو باید همون موقع میگفتی نه الان

وقتی خانواده از رابطه خبر دار بشه و کلی کتک بخوری و محدود بشی گوشی نداشته باشی چطور میخوای بهش اطلاع بدی هووووم؟

چرا جداشدین؟! 

خانوادم از رابطه خبر دارشدن و کلی کتک ومحدودیت شدید و بدون گوشی زندگی میکردم الانم بخاطر همین بشدت افسردم...