2777
2789

آره🙃

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به این زودی علایم نمیاد اینا همه‌ا‌‌ش تلقینه علایم بعد از هفته 6 5 اینا ظاهر می شن

دقیقا منم از ماه پنجم سینه درد اومد ولی هیچ علائم دیگه ای ندارم

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️

سلام عزیزم عیدت مبارک من الان ماه هفتمم از ماه پنجم سینه درد گرفتم البته فقط نوکش الانم درد شدید دار ...

به سلامتی فارغ بشی گلم

برا منم دعا کن باردار باشم

عزیزم به این زودی علایم نمیاد اینا همه‌ا‌‌ش تلقینه علایم بعد از هفته 6 5 اینا ظاهر می شن

من واقعا تلقین نمیکنم

درد داره فقط خواستم بدونم ربطی به بارداری داره

پس این ماه هم قسمت نیست شاید

معلوم نیس گلم 

انشالله ک باردار باشی ولی علائم بارداری از روز موعد پریود کم کم میان

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سلام عزیزم عیدت مبارک من الان ماه هفتمم از ماه پنجم سینه درد گرفتم البته فقط نوکش الانم درد شدید دار ...

سلام عیدتون مبارک.

من هفته ی ۹ هستم سر سینه هام همیشه ترک داشت،الان که باردارم بد تر و بدتر شده انگار سرشون قاچ قاچه و بریده و بریده و اگر دستکاری کنم پوست روش کنده میشه و میسوزه

به دکتر گفتم گف با کرم چرب کن،از شما اینطور نیست؟

سلام عیدتون مبارک. من هفته ی ۹ هستم سر سینه هام همیشه ترک داشت،الان که باردارم بد تر و بدتر شده انگ ...

سلام عزیزدلم نه برا من ترک نداره ولی نوک سینه هام درد شدید دارن حتی با لباس هم اذیتم وقتی میخوره بهش

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️