2777
2789
عنوان

کار با بچه های اوتیسم

194 بازدید | 14 پست

سلام من خیلی دوست دارم با این بچه ها در ارتباط باشم ولی فک کنم برا مربی اوتیسم شدن باید روانشناسی بخونم کسی اطلاعات داره ؟

درحال حاضر دانشجو یه رشته دیگم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانشناسی.کاردرمانی.گفتاردرمانی.علوم تربیتی..آموزش ابتدایی..مربیگری کودکان استثنایی....عزیزم صبر وحوصله فراوون هم لازمه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
اتیسمم خفیف بود با دیگران ارتباطم مشکل بود با کسی دوست نمیتونستم بمونم 

منم گاهی بخودم شک میکنم..کی حرف زدی؟

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
روانشناسی.کاردرمانی.گفتاردرمانی.علوم تربیتی..آموزش ابتدایی..مربیگری کودکان استثنایی....عزیزم صبر وحو ...

من الان معماری میخونم باید رشته دانشگاهیمو حتما عوض کنم؟ و با چه مدرکی از روانشناسی میشه؟ 

نمیدونم اما فک نکنم دیر بودم. قبل دو سالگی

خوبه پس نمیشه گفت اتیسم...

من الان معماری میخونم باید رشته دانشگاهیمو حتما عوض کنم؟ و با چه مدرکی از روانشناسی میشه؟ 

اطلاعات کافی ندارم‌ اما حتی میتونی وبینار روانشناسی در مورد دوره ها کاردرمانی شرکت کنی مدرکشو بگیری..وبینارهای اتیسم وارتباط گیری وکار باهاشون

نمیتونم به صورت آدما نگاه کنم 

اینو منم هستم..البته من توچشم آدما نمیتونم نگاه کنم