2777
2789
عنوان

مهمون بی فکر

444 بازدید | 16 پست

من شهری  زندگی میکنم که از خانواده خودم دورم عید اومدم خونه مادرم ،یه آشنای قدیمی پدرم دوست هم نبودن با هم امشب از راه دور زنگ زد گفت شهرتونم و اومد خونشون بعد از افطار کلی بدو بدو کردیم تا براشون شام درست کنیم شب هم الان خوابیدن تو اتاق و ما واقعا برای دستشویی و خواب مشکل داریم ناراحتم نکنه چند شب بخوان بمونن بعد از چند ماه اومدم خونه پدرم الانم اینجوری شد،مهمان حبیب خداست ولی واقعا بعضی ها چقدر بی فکر هستن،تازه بابام گفته بود  که بچه هام هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات نباید راش میداد  میگفت مهمون دارم  دامادم بدش میاد غریبه بیاد خونه ب نظرم مقصر پدرتو ...

بهش حق میدم روش نشده بیشتر از این بگه فقط گفته بچه هام اومدن،اونا خیلی بی فکر هستن

خوب ی بار معذب میشن دیگ  ایشالا واس دفع بعد تجربه دارن و هم روشون میشه

پدرم به این چیزا فکر نمیکنه اصلا مهمون دوست داره،اما مامانم و ما فردا باید روزه هم بگیریم و اونا چمدون هم بالا اوردن،واقعا حالم بد شد