2777
2789

ممنون دوستای گلم

تعداد رای : 42
نظرسنجی
یوگا
21
50%
بدنسازی
21
50%
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساشرا من تاحالا نرفتم 

کدوم بهتره؟؟خیلی مفیده؟؟با بدنسازی چرا مخالفی؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام به نظرم صد در صد بدنسازي تا بدنت سفت بشه و تو بارداري ترك و كشيدمي نداشته باشي وزنت هم ميزون بشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ممنون جیگرا آخیش کرم داشتم نظر سنجی بزنم خخخ چه خوبه

حالا هی بگو سایت جدید بده تحریم سایت و من دیگه نمی یایم اینجا و ...😉

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

حالا هی بگو سایت جدید بده تحریم سایت و من دیگه نمی یایم اینجا و ...😉

دیگه نمیگم خخخ

سلام به نظرم صد در صد بدنسازي تا بدنت سفت بشه و تو بارداري ترك و كشيدمي نداشته باشي وزنت هم ميزون بشه

جدی باران؟ ؟ترک نیمخوره؟؟

البته من ترک چاقی کمی پشت رونهام دارم اما خب مشهود نیست 

گيسو جان من تو اكثر ورزشكارا ترك نديدم خصوصا اونايي كه سابقه ورزشي بالايي دارن 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
گيسو جان من تو اكثر ورزشكارا ترك نديدم خصوصا اونايي كه سابقه ورزشي بالايي دارن

ممنون عزیز دلم

ساشرا من تاحالا نرفتم کدوم بهتره؟؟خیلی مفیده؟؟با بدنسازی چرا مخالفی؟؟

عضلات بدن با بدنسازي سفت ميشه ولي پيلاتس حركات كششي و تركيبي از يوگاست

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
عضلات بدن با بدنسازي سفت ميشه ولي پيلاتس حركات كششي و تركيبي از يوگاست

ممنون دوست عزیزم