2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا لطفاااااااا

258 بازدید | 16 پست

سلام 

من یه تاپیک کالری شماری دارم که تقریبا 100 نفر توش عضون و هر دو  هفته یکبار باید وزن جدیدشون و وارد کنم ، ولی شما گزینه ویرایش و برداشتین..

خواهش میکنم گزینه ویرایش و دوباره بزارید ، مگه میشه بدون ویرایش کار کرد؟؟  

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

خونه مادربزرگ  

خودم که عاشق امضامم

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویرایش هست که

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

شرر فقط آخرین پست و میشه ویرایش کرد

خب نی نی یار تو صفحه جدیدم وزنارو بنویسم باز دوتا پست بزارم که دیگه اونم نمیشه ویرایش کنم؟؟؟؟

من موندم کی این ورژن جدید و طراحی کرده؟؟؟

مگه میشه ویرایش نداشته باشه؟؟

توروخدا به کاربراتون احترام بزارین 

اومدین ابرو رو درست کنین زدین چشم و کور کردین...

یعنی واستون مهم نیست که همه کاربراتون و از دست دادین و انقدر خلوت شده سایت؟

تایپم که میخوای کنی جون آدم بالا میاد انقدر کنده

رژ قرمز من با این ورژن جدید نمیدونم چجوری آدرس بزارم

برو قسمت تناسب اندام تاپیک کالری شماری چاق ها و لاغر ها شعبه 2

شیما کلا دگرگون شده هیچکسم که پاسخگو نیست

شیما برو تو تبادل نظر سرچ کن

ویرایش احتمالا دیگه برنمیگرده ، تو صفحه جدید وزن های جدید رو بنویسین  

اين موضوع واقعا خيلي بد هستش و قطعا مشكل ساز ميشه

اين امكان واقعا لازمه براي سايت

خواهشا بررسي كنيد هم امكان ويرايش هم امكان حذف پست مثل فرمت قبلي به سايت برگرده

علاوه بر اينكه اين امكان براي پست هر فرد ضروريه براي مدير تاپيكم واجبه

چه بسا مدير تاپيك صلاح ببينه برخي پستهاي نامناسب سايرين(كه البته گاها تعدادش كم نيست و به طرز فجيعي ناجوره) را پاك كند 

ممنون