2777
2789

۱۲ساله ازدواج کردم پسرم ۸ سالشه شوهرم میمیره برا دختر خودمم دختر دوس دارم ولی  اعصاب بچه اوردن ندارم خیلی عصبی بی حوصلم همیشه و از بس شوهرم دختر دختر میکنه استرس دارم پسر بشه دلیل اصلی بچه نیاوردنم اینه

ولی یکی از حسرتای زندگیم اینه که دختر ندارم 🥹😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید خودت با خودت کنار بیای اعصاب رو کی دیگه داره امروز شهرستان ما شلوغه برا عید و ...چون ازش میگذرن میرن بوشهر اصفهان و نورآباد خلاصه غوغایی بود این سر در میوورد به آوت فوش میداد اون یکی به اون اوضاعی بود

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
دیگه باید خودت با خودت کنار بیای اعصاب رو کی دیگه داره امروز شهرستان ما شلوغه برا عید و ...چون ازش م ...

شرایط تربیت و مالی وخواسته های زیاد  بچه ها مث قدیم نمیشه تا خواستی بچه بیاری 

منم همینطور دوتا پسر دارم دلم دختر میخواد ولی حوصله بارداری و دو سه سال اول بچه رو ندارم، از طرفی م ...

انشالله خدا بخواد برامون دختر داشته باشیم غم خوار پدر مادر دخترته حیف حیف که نداشته باشیم .

شرایط تربیت و مالی وخواسته های زیاد  بچه ها مث قدیم نمیشه تا خواستی بچه بیاری

شرابطه مالیتون چجوری درآمدتون چقدره اگر میدونی میتونید که خوبه فقط برو زیر نظر دکتر دیگه قطعی دختر بشه 

شرابطه مالیتون چجوری درآمدتون چقدره اگر میدونی میتونید که خوبه فقط برو زیر نظر دکتر دیگه قطعی دختر ب ...

میشه اعتماد کرد زیر نظر دکتر باشم مطمئن دختر میشه ؟ مامانمم میگه برو دکتر میترسم نشه 

میشه اعتماد کرد زیر نظر دکتر باشم مطمئن دختر میشه ؟ مامانمم میگه برو دکتر میترسم نشه 

اره دکتر خوب و معروف