2777
2789
عنوان

تاخیر پریود و لکه بینی خیلی کم

114 بازدید | 14 پست

تنبلی تخمدان دارم و ۵روز تاخیر دارم امروز غروب لکه بینی داشتم ولی خیلی کم،تا الان دوبار خیلی کم لکه دیدم

احتمال داره باردار باشم ؟فردا بی بی بزنم نشون میده ؟یا صبر کنم لکه بینیم تموم بشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا خواهش میکنم صورتم و گردنم

من اصن موی زائد ندارم و پریود هام منظمن 

ولی صورتم جوش میزنه سونو گرفتم همه چیزم نرمال بود ولی آزمایش دادم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری 

حالا نمیدونم واقعا دارم یانه

...
من اصن موی زائد ندارم و پریود هام منظمن  ولی صورتم جوش میزنه سونو گرفتم همه چیزم نرمال بود ولی ...

دیگ ازمایشت نشون داده داری احتمالا 

چون تنبلی تخمدان بعد از ۱ سال از شروع بیماری تو سونو نشون میده 

اره  کلا تنبلی تخمدان درمانش زمان‌بر هستش و مثل بیماری های فشارخون و دیابت درمانش درواقع کنترل ...

من قرص راکوتان هم مصرف میکنم نمیدونم داروهای تنبلی تخمدان  با قرص راکوتان تداخل دارویی دارن؟ 

برم پیش دکتر زنان برام دارو بنویسه یا دکتر پوستم

...
من قرص راکوتان هم مصرف میکنم نمیدونم داروهای تنبلی تخمدان  با قرص راکوتان تداخل دارویی دارن؟&nb ...

نه برو پیش دکتر زنان بگو که راکوتان مصرف میکنی ولی بعید میدونم تداخل داشته باشه