یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی سخته همسر غیر ایرانی داشتن من ک نمیتونم کنار بیام-‘ولی خیلی اطرافیانم اینطوری هستن و خیلی حال میکنن با فرهنگای همدیگه -هفت سینشونم همیشه براهه
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
خیلی سخته همسر غیر ایرانی داشتن من ک نمیتونم کنار بیام-‘ولی خیلی اطرافیانم اینطوری هستن و خیلی ...
نه سخت نیست مهم تفاهمه وارتباط روحیه که خدارو شکر داریم خیلی دوستم دارن همسر وبچه هام دلیلش هم غربت تحمل میکنم بخاطرشون خودم تنبلم حتی بهشون فارسی هم یاد ندادم
نه سخت نیست مهم تفاهمه وارتباط روحیه که خدارو شکر داریم خیلی دوستم دارن همسر وبچه هام دلیلش هم غربت ...
منم ایران نیستم بچه هامم اینجا دنیا اومدن از همون اول با زبون مادری باهاشون صحبت کردم گ،،شمام باید با زبون خودتون ایکاش باهاشون صحبت میکردین ،
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
خودم ترکم حتی ترکی بلد نیستن پسر بزرگم فارسی میفهمه ولی دست پا شکسته صحبت میکنه 😄😁
😄..ی همسایه داشتم کرد بودن بچش ۷/۸ سالش بود میبردنش ایران بچه افسردگی میگرفت زبونشونو نمیفهمید نمیتونست بازی کنه خلاصه مادرش بهش هم کردی یاد داد هم فارسی😄😄 بعد من و تو خیابون میدیدن خطاب ب پسرش میکفت :
دنی سی سلام تو خاالَه🤣🤣
😅😅بچه های منم دوست ندارن برن ایران سردرگم میشن مامانم وابجیم فارسی بلد نیستن دو تا زبون باید یادشو ...
اخ اخ اره سختشونه لهجه های ایرانی😄