2777
2789
عنوان

ذهنم رو هک میکنن

286 بازدید | 14 پست

یک چیزهایی واسه من فکر میفرستند.

الان تصویر یک موجودی رو دیدم که قیچی دستش گرفته بود میخواسن گردنمو قیچی کنه احساس کردم میخواست گردن خدارو..

بعد من توی دلم گفتم گشمو و فحشش دادم.

همون موقع زن همسایمون از پشت دیوار نعره زد بمیر دیگه.

توی یوتیوب دیدم نتیجه انقلاب کامپیوتر و بیولوژی شده هک انسان، شبیه سازی انسانها. امروز با موبایل ذهن رو هک میکنن و انسانها الان مثل دیوایس ip و مک آدرس دارن. یعنی مامور و جاسوسها و مخبرهای حکومت که از این طریق نان میخورند با موبایل تصویر، صدا و برنامه میفرستن به ذهن یک شخص عادی.

موقعی که با رحم مصنوعی انسان کلون ساخته شده و از طریق تزریف چیپ به انسانها و اسپری نانوباتها در هوا مرذم رو به ابر رایانه و هوش مصنوعی متصل کردند دیگه  حریم خصوصی و فکر خصوصی ندارم. 

چی؟ 😐

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاد به زبان رایانه نگو به عامیانه بگو مام بفهمیم چیشد

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

با توجه به تاپیک هات به عنوان روانپزشک میگم بیماری روانی داری شیزوفرنی یا اسکیزوفرنی توهم دیداری و شنیداری درحدی که میتونی این توهمات رو بو مزه و حتی دست بزنی به مرور پیشرفته تر میشه و خیال رو از واقعیت تشخیص نمیدی سریعا به دکتر مراجعه کنید لطفا بخاطر خودتون ازتون خواهش میکنم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

حالا چیا واسه فکرت میفرستن؟ 

برا من یچیزایی میفرستن که میشه ازش فیلم ترکی چند فصلی ساخت😂

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
اگه اینجوره،،پس باید بتونن با ارسال دیکشنری،یه نفر رو مسلط به تمام زبانها کنن!!!پس چرا تووی بهترین د ...

مثلا توی اخبار دیدی یک بچه رو میارن مسابقه بهش میگن فلان عدد ضربدر فلان عدد چنده و جای دیگری با موبایل جوابش رو میفرستن به ذهن بچه. بچه هم راحت جواب میده. الان از این تکنولوژی واسه شکنجه افراد و خواندن ذهن و یکدست کردم جتمعه دارن بکار میبرن

مثلا توی اخبار دیدی یک بچه رو میارن مسابقه بهش میگن فلان عدد ضربدر فلان عدد چنده و جا دیگری با موبا ...

اسکیزوفرنی هم همین طوره همش فکر میکنی بقیه دنبالتن یا شکنجت میکنن اغلب افرادی دچار این بیماری میشن که مادر دچار زایمان سخت میشه و کسانی که اواخر زمستون بدنیا اومدن این افراد اغلب به همه بدبینن

مغزم رگ به رک شد زیر کلاس اول ابتدایی توضیح بده

سلام. گاهی یک فکری به ذهنت خطور میکنه اما اون فکر شما نیست. یعنی یک نفر دیگه جای دیگه میتونه بفهمه شما الان داری به چی فکر میکنی. مثلا تصویر ذهنی یکی از اعضای خانواده یا حکومت رو میفرسته واست. یا ذهنت رو وادار میکنه به شخص خاصی فکر کنی و میتونه بفهمه در موردش چه احساسی داری و به چی فکر میکنی. این اولشه بعد مبتونن با دوربینهای حرارتی شما رو همه جا مثلا توی حمام تماشا کنن. انگار یک هدفن توی مغزتون فرو کردن که صداشون رو از توی سر یا محیط اژزاغ میشنوید

مثلا توی اخبار دیدی یک بچه رو میارن مسابقه بهش میگن فلان عدد ضربدر فلان عدد چنده و جای دیگری با موبا ...

اولا،،جواب بالا رو ندادی،،(مسلط به تمام زبانها)

دوما،،ضرب به این شکل هست که تعدادی از ضربها و توانها رو به شکل شعر بهش یاد میدن و اون شعر رو حفظ میکنه،،

یه چیزی شبیه جدول ضرب حفظی،ولی مثلا چندهزارتایی ولی چون به صورت شعر حفظ کرده،،سریع میتونه جواب بده

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
استاد به زبان رایانه نگو به عامیانه بگو مام بفهمیم چیشد

یک قطعات ریز گیرنده و فرستنده فرکانس با سرم و واکسن به مردم تزریق کردند و امروز مردم کنترل شده هستند. واست فکر میفرستند و فکر آدم رو میخونن و بر همین اساس شما جزا یا پاداش دریافت میکنی. واسه من پاداش اینطوره که میتونم غذا بخورم یا تلویزیون تماشا کنم و چند ساعتی بخوابم. جزا هم واسه من ایطوری بوده که چیپ ها رو حرکت میدهند توی کله ام و داغشون میکنن یا امواج ماکروویو جذبشون میشن کخ آدم احساس میکنه سرش داره میپزه

یک قطعات ریز گیرنده و فرستنده فرکانس با سرم و واکسن به مردم تزریق کردند و امروز مردم کنترل شده هستند ...

این همه ادمو چطور کنترل میکنن