الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب میتونین پیش متخصص برین الان دیگه کلی تزریق و این چیزا هست. البته من خودم عقیده دارم که با لباسهای قشنگ میشه زیبا شد. فقط کافیه لباس ها مناسب شما باشه.
ن زشت نیست گلم نگران نباش....منم رو صورت دخترم رو پیشونیش نشون بود خیلی غصه خوردم گریه کردم جا موها ریزش بود مامانم بهم گفت همین نشون فکر کن خدا داده دستت بزار رو صورت هرجاش تو کجا میزاری خیلی دقت کردم دیدم بهترین جا الان هنوزم هست اما زیر موهاش رفته دیده میشه اما...تنش سالم باشه کافیه بنظرم فقط مریض نباشه
نه تا جایی که من میدونم باسن و اینجور چیزا رو هم تزریق می کنن از یه دکتر بپرسین بهتره. حتی دکتر عمومی هم میتونه در حد راهنمایی کمکتون کنه بگه چکار کنین.
ببنظرم کشیده تر که بشه بهتر میشه ولی از الان هیچوقت بلیز وشلواریش نکن لباسهای بلند بهش بپوشون چادریش کن زیاد اندامش دیده نشه بزا عادت کنه البته نظر مو گفتم چون تو اقوام دیدم دختراشون و میپوشونن که زیاد به چشم نزنه