2777
2789

بچه ها بنظرتون دختری که تو محیط کار مثلا خودمو میگم به پسری چرا غ سبز  نشون میده پسره بره به همه همکارات پخش کنه بگه و بقیه همکاران دختره رو تیگه بارون کنند

پسره واسه کلاس گذاشتن به بقیه پخش کرده

یا به دلیل بی شعور بودن

یا ندید بدید بودن 

کدمشون؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

برای پز دادن که بگه ببینید طرف خاطر خواهمه ببینید من چه گوزی هستم، بقیه هم تورو یدختر اویزون و دنبال پسر بدو میدونن متاسفانه و از این به بعد هر کار کنی به اون یارو ربطش میدن که داری پا میدی 

برای پز دادن که بگه ببینید طرف خاطر خواهمه ببینید من چه گوزی هستم، بقیه هم تورو یدختر اویزون و دنبال ...

اره بخدا ابروم رفته دیگ جرعت نمیکنم سرمو بالا بگیرم یا نگاه عادیم داشته باشم

تو این نی نی سایت راه جلو پام گذاشتن چراغ سبز نشون بده وگرنه من ادم مغروریم

هر کی هر چی میگه گوش نده عقل داری دیگه‌،پسر یکیو بخواد خودش میاد جلواصلن هم خجالتی نیستن ، پیش دستی‌نکن رای پسر جنبه ندارن یابو برشون میداره 

بزن زیرش خب، بگو من باایشون چیکاردارم اشتباه متوجه شده 

تیکه های هوایی میندازن مثلا پسره تا منو میبینه از راهشو کج میکنه بقیم میخندند میگن طفلی بازم فرار کرد در حالی ک من بدبخت سر به زیرم انقدر خورد میشم که نگو