2777
2789
عنوان

چرا بعضی از فامیل ها خیلی موذی هستن

189 بازدید | 11 پست

هم فامیلای پدرم هم مادرم چنینن،فامیلای مادرم که دیگه رکورد شکستن پسردایی م ازدواج کرد هیچکس نفهمید محضرخونه شون تو کوچه ی ما بود ما روحمونم خبردار نشد اون یکی دایی م مغازه زدن اصلا صداش درنیاوردندتا ما اتفاقی پشت میز دیدیمشون خالم مسافرت خارجی می ره الکی یکی از شهرهای کشور میگه رفتم ولی خودشون از همه چیز ما میخوان سردربیارن تو خیابون مارو میبینن صدتا سین جین میکنن حتی ازمون میپرسن چقدر پول تو بانک دارین نمیدونم چرا اینقد تو زندگی ما کنجکاون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا فامیل ما هم همینه

خالمینا بهترین خونه رو خریده بودن کوچ کرده بودن ما بعد۵ماه فهمیدیم

دختر عمم عروسی کرد بعد۱سال فهمیدیم

خالم عقد کرد بعد۱ماه فهمیدیم

منم دانشگاه قبول شدم به کسی نگفتم الکی گفتم پیام نور😂ولی بعد چند ماه مامانم لو داد😶

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خب بهشون‌نگید،شمارو‌حسود میدونن نفهما فکر میکنن شماها و خانوادت حسودین رفتارشون زشته همینطور کنید با ...

اگه جواب سربالا بهشون بگیم انگار صدتا فحش بهشون دادیم تا ریز به ریز جزئیات نفهمن ول کنمون نیستن

اگه جواب سربالا بهشون بگیم انگار صدتا فحش بهشون دادیم تا ریز به ریز جزئیات نفهمن ول کنمون نیستن

وای مثل خودشون باشید چقدر ازشون میترسی اونا هم‌میفهمن سواستفاده میکنن 

چرا میترسین ازشون مگه اونا از شما میترسن ؟